NAJSKUPLJA NAJLUKSUZNIJA I NAJIMPRESIVNIJA JAHTA SVETA

Tokom godina, videli smo mnogo vrsta superjahti i megajahti, koje su u posedu najbogatijih ljudi sveta, koje imaju više tehnologije, pogodnosti i usluga od najboljih hotela u čitavom svetu…

Ovi mega brodovi mogu koštati i do nekoliko stotina miliona dolara. Ipak, Italian Sea Group izdanje Admiral X-Force 145 je toliko grandiozno, da cenu možemo očekivati u milijardama. Ova jahta koja tek treba da bude konstruisana koštaće nekoliko milijardi dolara, a njen koncept će vam pojasniti zašto je to tako.

Dizajnirana od strane Dobroserdov Design studija iz Monaka, ova megajahta ima dinamične prostore, prozore pune visine, jezero i bazen u zatvorenom, dva heliodroma i spiralno stepenište. Za sve one ljubitelje zabave, ova jahta ima klub i spa na dva nivoa, tako da zabave nikako neće manjkati. U ovom prostoru nalaze se otvoreni i zatvoreni bazen, ležaljke za sunčanje i bar, pored dva privatna bioskopa, nekoliko teretana i garaže. Cena ove jahte biće dostupna samo na upit, i to kupcima koji pokažu pravo interesovanje za kupovinu.

Interesantna činjenica je da je ova jahta duža od dva džambo džeta i jednog-ipo fudbalskog stadiona. Koncept ove jahte predstavlja nam svetlucave elemente, koji su posebno naglašeni staklenim skultpurama.

U zvaničnoj izjavi koju je ova kompanija objavila stoji: “Neprekidne staklene površine osiguravaju pregršt i izobilje prirodne svetlosti. Od pramca jahte, gde se nalazi osmatračnica, koja VIP gostima pruža spektakularni pogled, do krme, gde je smešten klub i spa na dva nivoa, otvoreni i zatvoreni bazen čine ovaj projekat zaista unikatnim. Svojim dizajnom i rasporedom prostora, ova jahta biće nešto najimpresivnije što ste mogli da vidite i ponudiće nam novu perspektivu sveta megajahti. “