Lexus predstavlja evoluciju luksuzne jahte Lexus - LY 680

Više slika

Više slika

Kako se granice luksuza i inovacija neprestano pomeraju, Lexus ponovo definiše svet luksuznih jahti predstavljajući svoju najnoviju kreaciju - LY 680…

Ovo remek-delo pomorske tehnologije i dizajna označava sledeći korak u evoluciji Lexus flote luksuznih jahti, donoseći revolucionarne novitete koji će zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje mora. Sa usavršenim detaljima, naprednim tehnološkim rešenjima i neuporedivim komforom, LY 680 ne samo da simbolizuje predanost izuzetnosti brenda Lexus, već i otvara novo poglavlje u svetu nautičkog luksuza.

Lexus teži da bude brend luksuznog načina života, a vodeća luksuzna jahta je otelotvorenje Lexus filozofije dizajna "Crafted." LY 680 izražava ovu filozofiju posvećujući pažnju svakom detalju, s ciljem da se premaše očekivanja kupaca i stvori jedinstveno iskustvo koje stimuliše njihova čula, čak i dok su na moru.

Koncept luksuzne jahte je "osećati se kao u skrovištu usred mora, pružajući prostor gde zahtevni kupci mogu da se osećaju slobodno i opušteno." Eksterijer otelotvoruje Lexus dizajnerski jezik L-finesse, a enterijer je pažljivo izrađen do najsitnijih detalja kako bi se generisao udoban životni prostor. U pogledu performansi, Lexus teži samopouzdanom iskustvu krstarenja, nudeći stabilnu upravljivost, odličnu udobnost vožnje i tišinu.

Proizvodnja je izvedena od strane Horizon Group, koja ima reputaciju zahvaljujući svojim naprednim tehnološkim sposobnostima koje su usavršene kroz izgradnju superjahti. Kombinovanjem sposobnosti izgradnje Horizon Grupe sa metodama proizvodnje jahti zasnovanim na TPS*2, iskorišćene su snage oba brenda kako bi se postigla dalja unapređenja.

Kao što smo rekli na početku, Flybridge je produžen za 1.400 mm i sadrži prostranu salon sofu i roštilj, omogućavajući gostima da se opuste i uživaju u svežem morskom povetarcu. Pored toga, platforma za kupanje je produžena za 700 mm, što vam omogućava da uživate u širokom spektru aktivnosti na otvorenom, uključujući lične vodene skutere.

Luxury Experience