Lepotica sa kojom možete obići čitav svet

Šta je najvrednija stvar koju posedujete? Da li je to automobil ili možda komad nakita?

Pa, ukoliko ste ruski milijarder, kao što je Oleg Tinkov, to bi mogla biti La Datcha, superjahta ledolomac, koja je dostupna za iznajmljivanje sa nedeljnom tarifom od 850.000 dolara. Ovaj brod dužine 252 stope je opremljen helikopterima, džetskijevima, dodatnim brodovima i podmornicom, pa je stoga savršena za ekspedicije prema najudaljenijim destinacijama naše planete.

Luksuzna jahta takođe sadrži privatnu bolnicu, turski spa i pogodnosti sa pet zvezdica. Bez sumnje, ona će biti najtraženija jahta ove godine, posebno što su sve ekspedicije sve do sada bile na pauzi. Bronzano obojena lepotica nastala je kao delo Damen brenda i može se izboriti sa ledom debljine 16 ina, ali istovremeno nudi neverovatni komfor i luksuz sa pet zvezdica.

Ona je ispunjena sa lepotom spolja i iznutra, a kako bi funkcionisala besprekorno, upošljava čak 25 članova posade. Kao deo svoje opreme, ona poseduje dva helikoptera sa platformom za sletanje i hangarom, dva snoumobila, četiri džetskija, mini podmornicu i ronilački centar.

Na njoj se nalazi šest luksuznih apartmana, sa ugradnim garderoberom i privatnim kupatilima. Njena loža vidikovac je jedan od najboljih elemenata koji je krase, jer sa nje možete uživati u zaista neverovatnom pogledu. Sa šest paluba, jahta dolazi sa vrhunskim, staklenim liftom.

Tursko kupatilo i stauna, pored prethodnopomenutih zabavnih pogodnosti, ponudiće gostima tretmane podmlađivanja, uz studio za masažu, teretanu i đakuzi.

Da li ste za put oko sveta?