Klasična lepota nove Columbus jahte

Ova godina nam je definitivno oduzela dozu optimizma i učinila je da sa vrlo sumornim očima gledamo na svet oko nas... 

Ipak, brojni brendovi širom sveta daju sve od sebe kako bi nam vratili iskru pozitivnosti i naveli nas da maštamo o trenutku kada ćemo ugledati svetlost na kraju tunela.

Jedan od njih je kreativni tim koji stoji iza Columbus Yachts i koji definitivno stvari posmatra iz drugog ugla, dajući dodir optimizma ovom generalno sumornom periodu naših života. Italijansko brodogradilište proširilo je svoju Classic liniju motornih jahti, lansirajući svoj novitet Columbus Classic 50.

Pored svojih veličanstvenih modela dužine 80, 100 i 120 metara, njihova flota sada sadrži i jahtu dužine 50 metara, koja je kreirana od čelika i aluminijuma. Dizajnirana od strane Serđija Kutoloa, ova jahta jasno pokazuje poznate linije i uglove. Sa svojim jednostavnim rasporedom, jahta ima tri eksterijerne palube, kao i prostrani beach klub, gde možete sa lakoćom uživati u osvežavajućoj sesiji plivanja. Vlasnici jahte će dobiti i bazen na palubi za sunčanje, zajedno sa barom i otvorenim prostorom za obedovanje, ali takođe je mogu prilagoditi sopstvenim potrebama.

Kada se radi o enterijeru, raspored sa četiri kabine dizajniran je da zadovolji i vlasnike i njihove goste. Master apartman nalazi se na glavnoj palubi, dok su u ostatku jahte raspoređenje VIP kabina i tri manja prostora. Pored toga, tu su dve lože na glavnim i gornjim palubama, a otvaraju se prema al-fresco opcijama.

Dizajn trupa Columbus Classic 50 modela čini je idealnom za duga putovanja, posebno uzimajući u obzir njen rašireni pramac i podvodnu efikasnost, koju su pažljivo analzirali Columbus inžinjeri, pre nego što su se upustili u vodene probe. Sa prelaznim opsegom većim od 4.000 nautičkih milja i sasvim poštenom brzinom krstarenja od 14 čvorova, ovaj fantastični brod daje nam brojne razloge za radovanje i maštanje o novim avanturama.