Instagram zvezda kreira sopstvenu jahtu

Nakon nekoliko godina predstavljanja nekih od najluksuznijih i najglamuroznijih plovila, influenser u svetu superjahti, Dedis Suka, poznatiji kao The Yacht Mogul, odlučio je da ih dizajnira…

Instagram zvezda kreiraće neverovatnu luksuznu superjahtu dugačku devedeset metara u saradnji sa brendom Bhushan Powar Design Studio, a njen izgled je taman toliko nestvaran, koliko možemo  zamisliti. Koncept broda, nazvanog Mogul, dobio je ime po ultra popularnom instagram nalogu poznatog influensera, osnovanom 2018. godine i nedavno proglašenom za broj jedan u rangu profila vezanih za superjahte ove platforme, koji poseduje neverovatnih 346.000 pratilaca.

Norveška zvezda izjavila je kako sledeći logičan korak predstavlja dizajniranje njegovog ličnog luksuznog plovila i potvrđivanje njegove velike ljubavi prema ovoj vrsti brodova njihovom izgradnjom. “Moja vizija superjahte zasniva se na izvornom značenju reči mogul i nastoji da ostvari uticaj na jednog veoma bogatog budućeg vlasnika koji želi da sebi stvori nešto izuzetno posebno na pučini.”

Unikatan osećaj je, bez ikakve sumnje, jedan od najboljih aduta vezan za Mogul superjahtu, koja pored najmodernijih tehnologija i poslednje reči nautičkog zanatstva poseduje i apartman sa panoramskim pogledom omogućenim putem panoramskih prozora od poda do plafona. “Budući vlasnik jahte može sebi priuštiti pogled od 180 stepeni i uživati u njenoj plovidbi otvorenim morem. Ko to ne bi poželeo?” – dodao je Suka.

Lični apartman takođe nudi i pristup “touch-and-go” heliodromu, omogućujući let u svakom momentu, zajedno sa posebnom privatnom palubom na kojoj se nalazi vlasnikov lični đakuzi. Kao što možemo i očekivati, Mogul je prepun neverovatnih karakteristika i izgleda potpuno zadivljujuće, među njima su beskrajni bazen od osam metara, prostrani beach club na zadnjem donjem delu, terasa za sunčanje sa još jednom đakuzi kadom i obilje spoljnih površia namenjenih svim mogućim vrstama uživanja.

Luksuzna jahta dolazi sa dve velike garaže na svakoj strani, zadužene za lakše odlaganje glisera, čamaca, izgračaka za vodu ili bilo koje druge opreme. Kada je reč o performansama, oštre, spotske linije novog broda pomažu mu da lakše seče vodu, ali nešto više detalja o samoj snazi agregata za sada nije poznato, što znači da će ona biti određena od strane budućeg vlasnika.