Hotel sa pet zvezdica na otvorenom moru

Kada je Ritz-Carlton objavio da gradi tri luksuzne superjahte još 2017. godine, obožavaoci poznatog američkog lanca hotela bili su iznenađeni i odmah željni da se ukrcaju na brod.

Sada, četiri godine kasnije, nakon kašnjenja zbog pandemije, prva jahta je konačno spremna da isplovi ovog leta i dokaže da gostoprimstvo sa pet zvezdica može postojati na otvorenom moru.

Kruzer dugačak 190 metra, kršten Evrima, krenuće na svoje putovanje Mediteranom 6. avgusta, ali Ritz-Carlton jednostavno nije mogao da odoli da prethodno ne pokaže raskošan enterijer. Slično kao elegantan hotel, prelepa jahta dolazi u kompletu sa 149 prostranih apartmana koji zajedno mogu da prime do 298 gostiju.

Svaki apartman ima privatni balkon, prozore od poda do plafona i visoke plafone koji zajedno stvaraju lagan, prozračan osećaj. Biće dostupan veliki broj apartmana, ali ćete takođe moći da izaberete jedan od apartmana u potkrovlju. Najbolje od svega, ako putujete sa porodicom, možete kombinovati apartmane u blizini da biste formirali veće prebivalište otvorenog koncepta.

Redovni posetioci Ritz-Carltona ovde mogu očekivati prepoznatljive bračne krevete brenda, kupatila sa duplim umivaonicima i najfiniju posteljinu. Nije potrebno naglašavati da ćete imati zvučno izolovane zidove kako biste osigurali svoju privatnost tokom celog putovanja.

Većina putovanja će trajati od sedam do deset dana. U zavisnosti od sezone, Evrima će posetiti Mediteran, Karibe, Centralnu Ameriku i Južnu Ameriku. Destinacije na putu će varirati od španskih Balearskih ostrva do Francuske rivijere i Kostarike. Štaviše, moći ćete da pristupite lukama kao što su Mikonos, Sen Trope, Sen Bart i dr. Na svakoj destinaciji moći ćete da učestvujete u intimnim grupnim obilascima iz hotelske uzvišene Shore kolekcije. Naravno, ako biste radije istraživali samostalno, tim „Concierge Ashore“ može da vam pomogne u organizaciji privatnih iskustava ili događaja po želji u saradnji sa lokalnim vodičima kako bi kreirali upečatljivije, personalizovanije putovanje.

Evrima nudi gostima odabrani izbor ESPA spa tretmana i čak ima sopstveni restoran sa potpisom koji se zove S.E.A. Šef kuhinje Sven Elverfeld nudi degustaciju od pet jela u kombinaciji sa finim vinima i šampanjcem.

Kada su u pitanju cene, one variraju u zavisnosti od vaše destinacije, ali sedmodnevno putovanje na Karibima počinje od 5.100 dolara po osobi u dvokrevetnom apartmanu. Druge dve jahte u floti Ritz-Carlton su takođe u proizvodnji i trebalo bi da isplove na more 2024. i 2025. godine. Sve tri jahte biće dostupne i za privatne čartere.

U galeriji pogledajte enterijer prve jahte Ritz-Carlton!