BAGLIETTO T52: Hibridna jahta novog doba

Više slika

Više slika

Predstavljena na milanskoj nedelji dizajna, nova motorna jahta Baglietto T52 kombinuje savremeni dizajn s ekološkom svesti, postavljajući nove standarde u industriji luksuznih jahti...

Ovo plovilo, koje je izradila poznato italijansko brodogradilište Baglietto, nosi potpis dizajnera Frančeska Paskovskog u saradnji s Margeritom Kasprini, a predstavlja vrhunac luksuza i inovacija.

Duga 52 metra, T52 je opremljena hibridnim pogonom koji ističe Baglietto posvećenost održivijem pristupu plovidbi. Sa šest luksuzno opremljenih kabina koje mogu da ugoste do 14 gostiju i dodatnih devet smeštaja za posadu, jahta je prava plutajuća oaza za odmor i zabavu.

Dizajn koji spaja tradiciju i tehnologiju

Ključni element koji jahtu čini posebno privlačnom jeste njen inovativni dizajn krme. Otvoreni krmeni deo sa plažnim klubom na tri nivoa omogućava gostima da uživaju u neposrednoj blizini mora. Tu se nalazi i veliki bazen koji se može sakriti, omogućavajući prostoru da se transformiše i pruži dodatnu platformu za druženje i aktivnosti.

Unutrašnjost jahte odražava eleganciju i sofisticiranost. Podovi su od tikovine, nameštaj je presvučen finom kožom u prirodnim i bademastim nijansama, dok su kupatila ukrašena Botticino mermerom. Detalji od patiniranog metala i nerđajućeg čelika dodatno ističu luksuzni ambijent.

Tehnološka inovacija

CEA Design, poznat po svojim minimalističkim i funkcionalnim dizajnima, opremio je T52 modernim vodoinstalacijama koje doprinose sveukupnom dojmu savremenog dizajna. U kolekciji su zastupljeni modeli poput GIOTTO i NEUTRA, koji svojom izradom od satiniranog nerđajućeg čelika unose dodir suptilne elegancije u svaki prostor.

Baglietto T52 nije samo plovilo već simbol kako luksuz i održivost mogu ići ruku pod ruku. Sa svojim hibridnim pogonom i pažljivo odabranim materijalima koji umanjuju ekološki otisak, T52 postavlja nove ekološke standarde u svetu luksuznih jahti.

Dok svet napreduje ka održivijoj budućnosti, jahte poput Baglietto T52 pokazuju kako visoka estetika i poštovanje prema prirodi mogu zajedno kreirati izuzetno iskustvo na otvorenom moru.

Luxury Experience