Arcadia 105 – vrhunska nova jahta za moderne vlasnike

Rođena kao interesantna saradnja između Arcadia Yachts i Hot Lab Yacht & Design, sasvim nova Arcadia 105 jahta dolazi kao mlađi i bolji brat modela koji je slavni brend predstavio u februaru 2017.godine, ali zadržava čisti, muževni i poznati stil…

Unapređenja 105 modela uključuju širi odeljak za sunčanje i predivni prostor namenjen toj aktivnosti na pramcu. Arcadia 105 jahta nudi dovoljno mesta za preko 20 gostiju, sa dva predivna odeljka za obedovanje, formalnom trpezarijom i kul ložom koja se može transformisati na više načina. Putnici mogu uživati i u glavnom salonu, koji unosi luksuzni element u čitav njen dizajn, sa prozorima pune visine i modularnim balkonima.

Jedan od glavnih elemenata koji se može videti na Arcadia jahtama jeste upotreba solarnih panela, kojima se smanjuje potrošnja generatora. Solarni paneli proizvode dovoljno snage za pokretanje najvažnijih sistema jahte, što je čini neverovatno energetski efikasnom.

Gornja paluba jahte sadrži prostor koji može biti enterijerni i eksterijerni, u zavisnosti od vremenskih uslova, a to je postignuto električnim prozorima. Oba tima koja su radila na stvaranju ove jahte shvatila su važnost njenog prilagođavanja pravim potrebama klijenata, pa su tako radili na kreiranju brojnih opcija. Projekat dolazi sa ukupno pet različitih rasporeda enterijera, koji će sasvim sigurno zadovoljiti buduće vlasnike.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE U pokretu