Američki milioner gradi najveću sportsku jahtu na svetu

Ribe čuvajte se, jer je Project 406 korak bliže tome da postane najveća i najluksuznija sportska jahta na svetu.

Sportska jahta od 52 metra oduševila je ljude u brodogradilištu Royal Huisman jer se njena aluminijumska nadgradnja pridružila trupu. Iskusni ljubitelj jahtinga i strastveni ribolovac naručio je kultnu jahtu koja je već stekla reputaciju „sportskog ribolovca na steroidima“.

Holandski studio Vripack dizajnirao je veličanstvenu jahtu da izgleda dobro i da obavlja ozbiljan posao na otvorenom moru. Oni su takođe odgovorni za pomorsku arhitekturu i enterijere.

Dok visokih šest paluba prepunih luksuznih sadržaja brinu o onima koji prate ribare, dugačak pramac, visoki bedemi i kabina za pecanje obezbeđuju besprekorno iskustvo ribolova.

Sportfish superjahta ima odlične dodatke kao što su spoljašnje osvetljenje na laserski pogon i Sky Lounge. Paluba za gledanje na četvrtom nivou se udvostručuje kao dnevni boravak i posebno je lepa noću kada možete uživati u zadivljujućim pogledima na nebo osvetljeno zvezdama.

"Royal Huisman je izgradio svoju reputaciju ispunjavanjem najambicioznijih i najizazovnijih snova svojih klijenata“, prokomentarisao je izvršni direktor Royal Huisman Jan Timerman. „Mi stvaramo jahte izuzetne individualnosti, sa nivoom izrade i pouzdanosti bez premca, tako da je privilegija biti izabran od strane vlasničkog tima da realizuje ovu jedinstvenu Sportfish superjahtu. Radujemo se našem sledećem susretu kada ćemo proslaviti lansiranje gotovog proizvoda. Projekat 406 biće još jedno remek delo kreativnosti, inovacije i stručnosti. I uvek, jedinstveno.“

Očekuje se da će Project 406 izaći na otvoreno more sledeće godine na najuzbudljivijoj ribarskoj ekspediciji na najvećoj jahti na svetu.

Luxury Experience