Rodžer Federer i Metju Mekfadjen su zvezde Mercedes-Benz vizionarske kampanje

Mercedes-Benz nastavlja da redefiniše automobilski pejzaž svojom najnovijom kampanjom, „Defining Class since 1886.”

Premijerno predstavljena na IAA 2023, ova globalna inicijativa pokazuje dugogodišnju posvećenost brenda tehnološkom napretku i individualnoj mobilnosti. U iznenađujućem obrtu, engleski glumac Metju Mekfadjen i švajcarska teniska legenda Rodžer Federer zauzimaju centralno mesto, prikazujući tajne agente koji se kreću kroz evoluciju automobila na vizuelno zadivljujućem putovanju.

Od nastanka automobila od strane Karla Benca pre 137 godina, Mercedes-Benz je bio na čelu u oblikovanju definicije četvorotočkaša. Ovi automobili nisu samo vid prevoza, već su se transformisali u personalizovane wellness zone, mobilne kancelarije, privatne bioskope i bezbedne lične prostore. Ova kampanja obuhvata suštinu Mercedes-Benz evolucije, naglašavajući sposobnost brenda da se prilagođava tokom godina.

Kampanja “Defining Class since 1886” naglašava nepokolebljivu posvećenost kompanije Mercedes-Benz unapređenju individualne mobilnosti. Sa pionirskim duhom i posvećenošću, brend postavlja nove standarde kroz revolucionarne tehnologije, prepoznatljiv dizajn i fokus na bezbednu udobnost. Ovo najnovije poglavlje se oslanja na nasleđe koje je uspostavio Karl Benz, označavajući prekretnicu na putu brenda.

Glavni film kampanje služi kao vizuelni testament inovacija brenda koje preoblikuju koncept vožnje. Uz programe ENERGIZING COMFORT, Mercedes-Benz pruža sveobuhvatno wellness iskustvo u svojim vozilima. Hyperscreen sa MBUX i drugim funkcijama za povezivanje pretvara automobil u mobilnu kancelariju ili privatni bioskop, pokazujući posvećenost brenda poboljšanju ukupnog iskustva vožnje. Inovativni sistemi bezbednosti i asistencija, uključujući DRIVE PILOT, dodatno doprinose bezbednom i udobnom putovanju.

Kampanja se odvija kao filmsko putovanje, sa Metjuom Mekfadjenom i Rodžerom Federerom koji prikazuju tajne agente koji se neprimetno kreću kroz vreme i prostor. U pratnji vrhunskih Mercedes-Benz električnih vozila, Metju se kreće kroz različite scene, dok ga Federer, dugogodišnji ambasador brenda, usmerava sa tehničkom finoćom u pozadini. Neobične slike i tehnika pripovedanja pružaju jedinstven pogled na istoriju automobila i njegov tehnološki razvoj.

Luxury Experience