Pređite na mračnu stranu u novim BMW specijalnim izdanjima

Kompanija BMW predstavlja specijalna izdanja svojih X5, X6 i X7 SUV modela, nazvanih X5 i X6 Black Vermillion Edition i X7 Edition in Frozen Black metallic, dok je svaki od ovih predivnih modela stigao sa potpuno crnom estetikom...

Kao što možete sami zaključiti, najprominentnija karakteristika novih X5 i X6 Black Vermillion Edition izdanja jeste njihova mračna šema boja. Ona uključuje BMW Individual Frozen Black metalik boju, Shadow Line M farove i crvene akcente na prednjoj masci, dok je i na X6 izdanjima maska takođe istaknuta na ovaj način. Oba ova modela poseduju M Sport pakete, koji se sastoje od specifičnih prednjih i zadnjih otvora za vazduh, M Shadow Line finiša visokog sjaja i mat Orbit Grey dvadeset i dva inča velikih 742 M točkova, duplih krakova.

Za upotpunjavanje svih promena zaslužna su sjajno crvena M Sport kočiona klešta, koja se ističu od ostatka automobila na najlepši mogući način i komplementiraju akcentima na prednjoj masci.

Enterijer Black Vermilion Edition modela finiširan je M alkantara antracitnim nebom, posebnim logom specijalnog izdanja na držačima čaša u BMW Individual piano crnim finišima, staklenim iDrive kontrolerom, selektorom brzina, stani/kreni dugmetom i BMW Individual Fineline Black drvenim površinama akcentovanim aluminijumskim umecima. Sve postavljene površine dobile su BMW Individual Merino Black kožu, sa kontrastnim crvenim šavovima na prednjim sedištima, dok X5 varijanta dobija ovakve detalje i na zadnjim sedištima, takođe. Dodatno, X5 i X6 varijante poseduju crvene ivice na crnim patosnicama.

Kao X5 i X6 Black Vermilion Edition linije, X7 takođe donosi svoje posebne promene svim kupcima, u paketu koji je jednostavno nazvan X7 Edition in Frozen Black metallic. Kao što njegovo ime sugeriše i ovo izdanje poseduje istu Frozen Black boju karoserije, viđenu na manjim rođacima, koja dolazi u pratnji svetlo crnih M Sport kočionih klešta, smeštenih iza aluminijumskih točkova od dvadeset i dva inča, sa Y krakovima i u Orbit Grey mat nijansi.

Eksterijer ove linije poboljšan je M Sport paketom i M Shadow Line finišima visokog sjaja, dok je enterijer poseduje M alkantara antracitno nebo i stakleni iDrive kontroler, selektor brzina i kreni/stani dugme.

Sva tri specijalna izdanja mogu biti poručena odmah, dok će njihovo zvanično tržišno lansiranje startovati sledećeg avgusta. Cene u Nemačkoj startuju od 93.200 evra za X5 Black Vermilion izdanja i idu preko 100.700 evra, koliko je potrebno izdvojiti za X5 izdanje Black Vermilion modela, do 108.700 evra, koliko košta vrhunska linija X7 u Frozen Black metallic paketu, od kojih svaka uključuje i 19% prodajne takse.

AutoExclusive

Povezane teme