Prava kopnena jahta - pogledajte novi Volkner dom na točkovima

Putovanja kamp prikolicama ili rekreacionim vozilima nekada nisu bila luksuzna, ali danas je situacija svakako drugačija…

Barem je to činjenica, ukoliko pitate brend Volkner, nemački brend kopnenih jahti, koji je upravo predstavio svoj najnoviji model – 7.7 miliona dolara vredan Volkner Performance S 2021 dom na točkovima, koji vrlo lako može probuditi osećaj stida u svim drugim vozilima ove vrste. Teško 18 tona, ovo vozilo je luksuzni penthaus na točkovima, koji može primiti i vaše superautomobile, poput Bugatti Chirona ili bilo kog drugog u svoju specijalnu pregradu. Performance S model lansiran je 2019.godine, ali je verzija namenjena ovoj opremljena fantastičnim, neverovatno skupocenim detaljima.

Kopnena jahta kreirana je na šasiji Volvo modela sa 460 konjskih snaga ili Mercedes-Benz sa 430, koje same koštaju 1.8 miliona dolara. U skladu sa preferencijama klijenta, model dalje može biti prilagođen na osnovu budžeta i željenog enterijera.

Kada se radi o performansama i enterijeru, ovaj model svakako podiže lestvicu luksuza, ali to čini i tako što nudi Bugatti Chiron u svojoj patentiranoj Volkner garaži. Ovaj model dodaje oko tri miliona dolara finalnoj ceni, pretvarajući ga u najskuplji dom na točkovima, na čitavom svetu.

Kada je superautomobil izvan garaže, hidraulična platforma se može koristiti kao veranda ili trpezarija na otvorenom, dok takođe nudi dovoljno mesta za dva e-bicikla, uz dodatnu pregradu za više dvotočkaša.

Raskošni dnevni boravak vile na točkovima deluje kao da pripada hotelu sa pet zvezdica. Raskošno dekorisana loža takođe igra ulogu trpezarije u svom prednjem delu, gde se posebno ističe BrilliantDark finiš enterijera, kombinovan sa staklenim vratima i opcionim audio sistemom od 354.000 dolara.

Unutar ovog mamuta možemo videti i savršeno opremljenu kuhinju, suvo kupatilo i spavaću sobu, dok pored toga sadrži i tuš sa zvezdanim krovom. Luksuzni motorni dom dolazi sa grejanjem u više zona, kompjuterskim radnim prostorom i izobiljem skladišnog prostora untuar spavaće sobe i trpezarije.

Svaki element ovog motornog doma odiše elegancijom!