Poznate ličnosti koje su dobile automobil za praznike

Brojne poznate ličnosti su za praznike dobile neverovatno luksuzne automobile...

Od ledeno plavog Rolls Royce Wraith modela koji je sada u vlasništvu Kajli Džener, preko novog Lamborghini Urus Sajmona Kovela, do novog Rolls Royce Phantom i Lamborghini Aventador automobila koji su sada u garaži 50 Centa, zvezde su definitivno praznike obeležile na veoma luksuzan način.

50 Cent, odnosno Kurtis Džekson III, veliki je fan automobila, pa se na svom instagram nalogu pohvalio blistavo belim 2019 Rolls Royce Phantom modelom kojim se počastio 23.decembra. On je čak okačio i sliku svog računa od 440.000 dolara zajedno sa ključevima svog novog četvorotočkaša, ali je ubrzo potom obrisao.

Par dana kasnije, na Badnje veče, još jedna Instagram fotka predstavila nam je legendarnog repera i mega uspešnog biznismena u Lamborghini prodajnom salonu, kako sedi na svom novom žutom Lamborghini Aventador S modelu, koji košta 417.650 dolara.

U Ujedinjenom Kraljevstvu, žuta štampa bila je puna fotografija sudije America’s Got Talent i mogula muzičke industrije, Sajmona Kovela, koji je kupio novi crni 2019 Lamborghini Urus SUV.

Kao potvrđeni fan luksuzne vožnje, pedesetdevetogodišnji Kovel, koji je skoro kupio i prilagođeni E-Type baziran na Jaguar Eagle Speedster modelu po ceni od milion dolara, nije mogao da sakrije svoje uzbuđenje kada je njegov novi SUV sa 640 konja stigao pred njegov dom. Novi Lambo se uklapa i sa njegovim crnim Rolls Royche Phantom modelom, kog koristi za svakodnevnu vožnju.

Ipak, praznici ne bi bili praznici, kada Kardašijan klan ne bi dobio neke luksuzne poklone. Mlada mama, Kajli Džener, pohvalila se na Instagramu svojim novim Rolls Royce Wraith modelom ledeno plave boje. Prema njenim rečima, ovo je prvi prilagođeni model koji je u njenom vlasništvu.

Novi Wraith, koji poseduje svetlo plave kožne detalje, nebo sa svetlucavim zvezdicama i Kylie Jenner ispis na vratima, naći će se u njenoj garaži zajedno sa drugim Wraith modelom i Ferrari LaFerrari koji joj je pre samo nekoliko meseci poklonio njen dečko, Trevis Skot.

Skot, kome je pravo ime Džek Berman Vebster II, takođe je bio u automobilskom raspoloženju ove praznične sezone. Ipak, umesto da sebi kupuje automobil, on je obradovao nekoga drugog. Skot je samo nekoliko dana pre Božića šokirao svog menadžera, Dejvida Stromberga, poklonivši mu sasvim novi crni Tesla Model X, sa sve crvenom mašnom na haubi.

Trevis je sa svojim fanovima podelio i video na kom svojoj majci daje ključeve novog Range Rover modela, kao i Porsche Panamere svom ocu.