Najskuplji automobili sveta za 2022.godinu

Putovanje u najskupljim automobilima sveta nije samo avantura već i jedinstveno uživanje koje se ne može tek tako opisati…

Tačnije, to je svojevrsno iskustvo, uživanje u pravom remek delu umetnosti na četiri točka i nešto što mnogi od nas nikada neće doživeti. Možemo slobodno reći da je 2022.godina dokazala da je samo nebo granica kada se radi o hiperautomobilima. I dok praktično svi najskuplji luksuzni automobili imaju određene zajedničke osobine u odnosu na njihove pristupačne suparnike – govorimo o četiri točka, vratima i upravljaču, oni se izdvajaju od njih svojim veličanstvenim osobinama, koje na unikatan način premošćuju razliku između vozila i umetničkog dela.

Ipak, osvajanje titule “najskupljeg automobila na svetu” definitivno nije jednostavan poduhvat. Ponekad čak i oni najluksuzniji modeli, sa besprekornim telima, moćnim motorima i drugim detaljima ne mogu osvojiti prvu poziciju, što će vam biti jasno kada prelistate našu galeriju i otkrijete koji se automobili na njima nalaze.

Svakako, na našoj listi se nalazi izobilje poznatih imena. Pitate se koji je Bugatti najskuplji ove godine? Koji Pagani ne možete kupiti ni u snovima? Koji je to Ferrari koji će odneti titulu najskupljeg automobila svih vremena? Pa, predlažemo vam da se udobno smestite, prelistate našu galeriju i uživate u predivnim fotografijama.

« 19 20 21 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience