Kim Kardašijan je ofarbala automobile kako bi bili u skladu sa njenom vilom

Kardašijanke su prilično poznate po svojoj ljubavi prema egzotičnim automobilima, uključujući Kim koja ima garažu punu nekih od najekskluzivnijih vozila koja se novcem mogu kupiti.

Ova medijska ličnost i poslovna žena pojavila se u video snimku za Vogue gde vidimo kako obilazi svoju vilu u Kalabasasu u Kaliforniji koja ima jedinstven, monohromatski izgled i ukrašena je veoma svetlom nijansom bež boje.

Kim prolazi kroz različite delove kuće pokazujući umetnost svog deteta, suvenire iz detinjstva i druge vredne stvari. Odmah na kraju videa, ona odlazi do svog prilaza i upoznaje sve sa svojim „omiljenim“ automobilima. Nijedan od automobila u njenoj kolekciji nije bio tajna, ali ovo bi moglo biti prvi put da su tri potpuno prilagođena ultra-luksuzna vozila snimljena zajedno.

Tri automobila koje Kim pokazuje u videu su Lamborghini Urus, Rolls-Royce Ghost i Mercedes-Maybach limuzina. Ono što je zajedničko za tri egzotična automobila je to što ih je sve prilagodila kompanija Platinum Motorsports koja već dugo sarađuje sa Kim.

Sva tri automobila su ofarbana istom nijansom mat sive, što je, prema rečima poznate ličnosti, urađeno da bi se „na neki način uklopili“ uz kuću.

„Volim automobile i zaista sam želela nešto drugačije. Želela sam da se moji automobili nekako uklope. Želela sam automobile „sive boje duhova“ umesto tipične mat srebrne boje.”

Lamborghini je opremljen kompletom karoserije kompanije Mansory koji automobilu visokih performansi daje prepoznatljivu masku sa istaknutijim dizajnom branika.

Rolls-Royce, sa druge strane, ima osvetljeni ukras za haubu „Spirit of Ecstasy“ koji Kim predstavlja kao „najslađa kristalna dama“.

Konačno, Kim prelazi na Maybach, nazivajući ga svojom „omiljenom bebom“, što je interesantno s obzirom da ona ima Rolls-Royce u svojoj garaži.  

Za svaki automobil je bilo potrebno otprilike mesec dana da se završi jer to nije jednostavan posao farbanja. Sva tri automobila su morala biti rastavljena pre nego što je boja mogla da se nanese na svaki njihov deo.

Lamborghini Urus, koji ima početnu maloprodajnu cenu od 218.009 dolara, navodno je bilo najteže ofarbati i trebalo je najviše vremena da se završi jer ima posebno zamršen komplet za karoseriju na prednjoj strani automobila.

Rolls Royce Ghost se obično prodaje za oko 311.900 dolara, dok bi Maybach limuzina koštala najmanje 185.950 dolara. Izvor je takođe rekao da je osnivačica brenda Skims bila "veoma uključena" u svaki korak procesa farbanja njenih automobila i "tačno je znala šta želi". Očigledno je već neko vreme lojalna mušterija Platinum Motorsportsa, a mnogi ljudi sada traže „Kim K“ nakon što su videli njene prilagođene automobile kako krstare gradom.

Luxury Experience