Dvejn Rok Džonson i svi njegovi automobili

Dvejn Rok Džonson, postao je veoma uspešan rvač/glumac i samim tim, zarađuje veliku količinu novca…

Po prvi put, svet je upozao Roka kada se on pridružio World Wrestling Federation WWF kao rvač 1996.godine, kada je potpisao prvi ugovor. On je tada postao prvi pravi šampion kako njegovi fanovi kažu, jer je osvojio svaki turnir, uključujući Intercontinental, WWF Championship i Royal Rumble.

Nakon više godina rvanja sa najboljima u svetu, Džonson je promenio polje svog posla i prešao u Holivud. Njegova promena karijere svakako je bila dobra odluka, jer mu je pomogla da poveća svoju bazu fanova, i naravno, da uveća svoj profit.

Jedna od najvećih uloga Dvejna Džonsona svakako je ona kada tumači lik Luke Hobsa u Fast & Furious franšizi, a takođe je odigrao velike uloge u ostvarenjima Baywatch, Jumanji: Welcome to the Jungle i San Andreas.

Priznaćete, to nikako nije loša karijera za čoveka starog 45 godina, koji je zaradio više miliona dolara. Naravno, usled sve te zarade, Džonson je iskoristio prliku da sebi priušti neke vrlo interesantne automobile, a kao što ste predpostavili, mi vam danas predstavljamo njegovu flotu.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »