Adel će zaraditi 682.000 dolara po noći tokom svoje turneje u Las Vegasu

Diva će boraviti u ultra raskošnom apartmanu od 40.000 dolara po noćenju!

Ekskluzivni nastupi Adel u Las Vegasu su spremni da počnu, a pevačicu čeka nagrada sačinjena od slave i mnogo novca. Ona će navodno zaraditi preko 682.172 dolara po nastupu dok će živeti život kraljice u luksuznom apartmanu koji košta 40.000 dolara po noćenju!

Britanska superzvezda će dobiti svoj deo od prodaje karata, kao i od prodaje Adel robe na čuvenom mestu. Njena ogromna ukupna zarada bi lako mogla da je učini jednom od najplaćenijih ženskih zvezda u istoriji rezidencija u Las Vegasu.

I to nije sve! Pevačica će boraviti u privatnom apartmanu od 40.000 dolara po noći (koji se zove Caesars), zajedno sa batlerom, izvršnim pomoćnikom, šoferom i obezbeđenjem. Adel i njeni gosti će moći besplatno da večeraju i piju u bilo kom odmaralištu Caesars.

Komentarišući to, izvor je primetio: „Adel je trenutno najpopularnija zvezda u Las Vegasu i od toga zarađuje prilično. Očekuje se da će zaraditi preko 500.000 funti po nastupu samo zahvaljujući prodaji karata, čak i pre prodaje. Caesars je postavio crveni tepih kako bi osigurao da je tretiraju kao superzvezdu kakva jeste.“

Adel će održati ukupno 24 nastupa vikendom u Caesars Colosseum palati počevši od 21. januara 2022. do 16. aprila 2022. Ulaznice u istom opsegu su između 1000 i 12.280 dolara.