Privatno ostrvo Little Pipe Cay na Bahamima može biti vaše za 100 miliona dolara

Zašto imati kuću za odmor kada možete imati celo ostrvo?

Oni koji žele da zaista pobegnu od svega ove zime imaju sreće, jer je Little Pipe Cay, privatno ostrvo na Bahamima, ponovo izašlo na tržište za 100 miliona dolara.

Smešteno u arhipelagu Egzuma sa 350 ostrva na Bahamima, Little Pipe Cay je rezultat više od petnaest godina pažljive kultivacije kako bi se jedno ostrvo koje već oduzima dah pretvorilo u 38 hektara primorskog raja.

Privatno ostrvo opremljeno je svim pogodnostima kojih se možete setiti. Prvi put se našlo na tržištu 2018. po ceni od 85 miliona dolara, a sada ovaj karipski raj može biti vaš za 100 miliona dolara.

Šta opravdava porast cene? Jednostavno rečeno, posedovanje ostrva je sada privlačnije nego ikada. Mnogi su prošle godine napustili velike gradove u potrazi za udaljenijim lokalitetima tokom vrhunca pandemije Covid-19, a čini se da se to interesovanje neće usporavati uskoro.

Ostrvu se pristupa direktno hidroavionom i sleće na Staniel Cay, zasebno ostrvo koje ima ekskluzivni jahting klub. Odatle vas očekuje kratka, slikovita vožnja brodom do ostrva. Sa hektarima plaže, nikada nećete morati da brinete da nećete imati dovoljno prostora za sebe. Ostrvo ima jedanaest spavaćih soba i dvanaest kupatila, sa potencijalom da u svoj veličanstveni komfor primi 22 gosta. Graditelji su se pobrinuli da ove kuće budu posebno pozicionirane na ostrvu kako bi se osiguralo da svaki gost ima pristup ličnim, privatnim plažama bez narušavanja tuđeg prostora.

Uz glavnu rezidenciju od 530 kvadratnih metara Little Pipe Cay ima četiri kuće za goste kao i čamce i opremu za sportove na vodi.

Dok vas neka ostrva mogu primorati da ostavite za sobom neke od radosti modernog sveta, Little Pipe Cay integriše modernu infrastrukturu i dizajn u skoro svaki aspekt vašeg iskustva, dajući vam najbolje od oba sveta. Moderni dodaci kao što su bazen, spa centar i drugi sadržaji za slobodno vreme su uvek dostupni vama i vašim gostima. Kombinujte to sa sirovom, prirodnom lepotom okoline i otkrićete savršenstvo. I Majami i Palm Bič su udaljeni samo 430 km, što znači da ih lako možete posetiti ako ikada poželite da skočite u grad na dugi vikend.