Posetite skrivenu sobu unutar kultnog pariskog kabarea Moulin Rouge

Obucite svoju najbolju kabare odeću, jer vas Airbnb poziva da prenoćite u Moulin Rouge.

Pre samo nekoliko dana, Airbnb nam je predstavio svoju novu ponudu, koja se veoma teško odbija - boravak u ikonskoj, crvenoj vetrenjači u Parizu, za koji kaže da je raskošno dizajniran i osmišljen tako da sve svoje posetioce vrati nazad kroz vreme do kasnog 19.veka. 

Enterijer vetrenjače je pretvoren u budoar inspirisan Belle Epoque, koji podseća na eru kabarea. Nekoliko srećnih gostiju će moći da zavire iza baršunastih zavesa, uključujući pristup pozorištu, imaće tradicionalni francuski obrok od tri jela, najbolja sedišta tokom hvaljene predstave „Feerie“ u Moulin Rouge i noćenje u kultnoj vetrenjači, sve za samo 1 € po noći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Airbnb (@airbnb)

„Prisustvovanje nastupu u Moulin Rouge nudi bekstvo od svakodnevice i neverovatno uranjanje u glamur i veličanstvenost francuske muzičke scene“, izjavila je glavna plesačica Klodin van der Berg, koja će biti domaćica.

Jedna stvar koju treba napomenuti je da će boravak biti veoma ograničen. U stvari, biće samo tri noćenja (svako za dva gosta) 13., 20. i 27. juna.

Belle Epoque je period kada su francuska kultura i umetnost cvetale i nijedna znamenitost ne asocira više na taj period od Moulin Rouge kabarea. Ova tajna soba u čuvenoj vetrenjači kabarea dizajnirana je da vas odvede na autentično putovanje u prošlost da biste iskusili francusku prestonicu umetnosti i zadovoljstava u jednom trenutku u istoriji.

U okviru „tajne sobe“, gosti će pronaći raskošan budoar ispunjen elementima secesije, uključujući minijaturnu pozornicu, garderobu sa dodacima iz Belle Epoque i privatnu krovnu terasu sa baštenskim nameštajem - idealno mesto za koktel pre ili posle kabarea.

Luxury Experience