Najskuplji Airbnb smeštaj - privatno ostrvo Dejvida Koperfilda na Bahamima

Neosporno je da u svetu iznajmljivanja, Airbnb dominira. Od udobnih gradskih apartmana do velikih vila na plaži, platforma ima ogroman raspon sa predlozima smeštaja za svaki ukus, džep i potrebe putovanja.

Čak i za one kojima je luksuz primarni uslov pri izboru smeštaja, Airbnb se pobrinuo da u svoj spisak uvrsti predloge za ljude sa veoma dubokim džepovima koji žele jedinstvena iskustva. U ovoj kategoriji, Musha Cay privatno ostrvo Dejvida Koperfilda je najskuplja nekretnina navedena na platformi sa 60.000 dolara po noći.

Musha Cay je privatno ostrvo koje se nalazi u lancu Ekuma na južnim Bahamima koje je, prema Forbsu, Dejvid Koperfild kupio 2006. godine za 50 miliona dolara.

Airbnb lista sadrži kuću od otprilike 1000 kvadratnih metara koja može da primi do 16 gostiju u 12 spavaćih soba sa 13 kupatila. Tu je i dodatna kuća sa pet spavaćih soba, prateća vila za goste i ukupno pet kuća uključenih u paket smeštaja.

Osim privatnog ostrva Musha Cay i njegovih spektakularnih domova, lista uključuje sve pogodnosti koje se mogu tražiti u iskustvu letnjeg odmora iz snova, kao što su teniski tereni, saloni za masažu, fitnes centar, luksuzne ležaljke, vožnja kanuom i surfovanje, pa čak i i privatno pristanište za ukrcavanje u čamce kao što su gliseri, skuteri, jedrilice ili Nautilus Rib katamaran od 8,5 m u privatnom vlasništvu.

Glavna oblast aktivnosti na ostrvu, nazvana „The Landing“, uključuje trpezariju, bar, salon, salu za bilijar i ogromnu terasu na kojoj gosti mogu uživati u veličanstvenom zalasku sunca.

Za sve će se pobrinuti raspoloživo osoblje od 30 ljudi. Kuvari, batleri i baštovani dolaze da pokriju svaku potrebu, bilo da je reč o svakodnevnom čišćenju i bogatim obrocima sa lokalnim proizvodima ili o obilascima ostrva ili organizovanju zabave.

Sa zadivljujućim tropskim okruženjem i mnoštvom netaknutih plaža koje treba istražiti, Musha Cay garantuje da nijedan od njegovih 15 gostiju neće želeti da ode, bez obzira koliko dana ostanu na ostrvu. Naravno, sa 60.000 dolara po noći, sve savršeno funkcioniše.

Ako imate 15 bogatih prijatelja, sve što treba da uradite je da posetite Airbnb sajt i rezervišete ovo mesto iz snova.

Luxury Experience