Diznilend ima ekskluzivni klub za ljubitelje luksuza, a članstvo košta 33.000 dolara

Diznilend je najsrećnije mesto na Zemlji.

Bez obzira koliko puta posetite Diznilend, uvek vas čeka nešto novo. Među mnogim manje poznatim činjenicama o Diznilendu su da su biljke u Tomorrowlandu sve jestive, iza Haunted Mansiona postoji lažno groblje kućnih ljubimaca, a na vrhu Matterhorna je košarkaško igralište.

Jedna od najbolje čuvanih tajni, u svemu, su skromna skrivena vrata, kroz koja možete proći ako ste voljni da potrošite 33.000 dolara. Šta može biti iza ovih vrata gde vam za ulazak treba mnogo novca?

To nije uzbudljiva vožnja toboganom ili prodavnica, već magično mesto koje donosi radost odraslima! Tajna vrata vas vode u svet odraslih lišen crtanih likova, dece koja vrište i kokica.

Dočekuju vas prostrani barovi i restorani sa dekadentnim nameštajem i koktelima koji će umiriti vaša poremećena čula.

Nazvan „Disney’s exclusive Club 33“, mesto je kreirao niko drugi do sam Volt Dizni da zabavlja svoje VIP prijatelje.

Prema najnovijim vestima, nudi „poseban pristup i izuzetnu uslugu na lokacijama Club 33 u Walt Disney World Resortu“, a „svako mesto je jedinstveno i tematsko da predstavlja Voltove i Lilijanine avanture širom sveta“. Mir i tišina nisu jedine prednosti ovog članstva i donosi nekoliko pogodnosti, kao što su godišnje karte za parkove, 50-dnevne karte i pet tajnih VIP ekskurzija godišnje.

Za one koji se pitaju da li vas članstvo od 33.000 dolara može odvesti u stan Volta Diznija iznad vatrogasne stanice, ne, to je još uvek zabranjeno, čak i 55 godina nakon njegove smrti. Sada znamo da ipak postoje stvari koje novac ne može kupiti!