Za ljubitelje mode i vina: savršeni Chanel noviteti

Godinama unazad, Chanel brend je vladao našim srcima, nudeći nam veličanstvene parfeme, garderobu i modne aksesoare…

Ipak, po svemu sudeći za njih to nije bilo dovoljno, zbog čega su odlučili da dodatno prošire svoj uticaj na naše živote. Slavni francuski brend nastaviće da nas čini srećnim svojim ponudama, koje sada uključuju belo i rose vino. Ne tako davno, oni su kupili vinariju u Provansi, od Sebastijena Le Bera i njegove porodice. Imanje sadrži 75 hektara organski kultivisanog groža, od kog se proizvodi crno, belo i rose vino.

Luksuzni brend koji je cenjen po svojim haute couture modelima, oduševiće svoje fanove veličanstvenim vinima. Jedan gutljaj Chanel rosea će vam dati priliku da odmah osetite ukus zavodljivog ječmenog šećera, koji je ispraćen nagoveštajem sočne i osvežavajuće dinje.

Opčinjavajuće note belog cveće dodatno obogaćuju ukus ovog vina, dok je salinitet same sorte asocijacija na predivno, prozračno i mirno ostrvo. Chanel belo vino, sa druge strane, u početku ima beli voćni ukus, što je kasnije osvojeno cvetnim momentima i orašastim plodovima. Vino je bogato, kremaste teksture i oscilira svežinom koju mu podaruju nana i eukaliptus.

Vina su proizvedena pod kreativnim vođstvom Nikolasa Odebera, koji je zadužen sa vinski departman u Chateau Rauzan-Segla i Chateaux Canon. Verujemo da će svako fino koje dođe sa njihovim potpisom biti očaravajuće!