Vino sa potpisom Dolce & Gabbana brenda

Ukoliko nekoga možemo nazvati predstavnicima italijanskog ukusa i stila, to onda moraju biti Dolce & Gabbana i ekskluzivni proizvođač vina – Donnafugata…

Vezani svojim zajedničkim poreklom i ljubavlju prema savršenstvu, dva slavna brenda odlučila su da se udruže kako bi zajedno kreirali sasvim novu flašu Rose vina. Ekskluzivno vino ima sveže sicilijanske note i predstavlja idealnu opciju za sve ljude koji uživaju u italijanskim pićima.

Prigodno nazvano Rosa, novo vino kreirano je od berbe 2019, a okarakterisano je originalnom mešavinom dva najpopularnija vina ovog regiona: Nerello Mascalese i Nocera. Ono ima suptilnu nežnu pink boju, a okarakterisano je notama jasmine sa delikatnim nagoveštajima divljig jagoda, breskvi i bergamota.

Cvetni napitak kombinuje mineralne note i delikantnost Nerello Mascalese zajedno sa opčinjavajućim voćnim komponentama koje dobija od Nocera vina. Ono je dalje upakovano u pravom italijanskom stilu, koji predstavlja otelotvorenje atmosfere, tradicije i kulture ostrva na veoma šik način.

Kao svedok pozitivnosti i ponovnom rođenju, Rosa by Dolce & Gabbana and Donnafugata će moći da se kupi od juna ove godine.