Veuve Clicquot - prolećni noviteti

Još od svog začetka 1772.godine, Veuve Clicquot brend nalazi se na pijedestalu, kao jedan od najboljih proizvođača šampanjca na svetu…

Ovaj brend, koji je dobro poznat po svojim premium ponudama, pošteno je zaradio svoju reputaciju, pokazavši nam hrabrost, smelost i marljivost u izradi svojih kreacija. Oni su sada predstavili Veuve Clicquot Rich kolekciju, koja predstavlja kompilaciju najboljih mešanih vina, poznatih čovečanstvu.

U spektru aromatičnih i opijajućih varijacija koje je predstavio ovaj brend, najviše se izdvajaju Rich i Rich Rose izdanja, nastala od soka crvenog voća. Rich verzija predstavlja interesantnu mešavinu ananasa, soka od grejpfruta, krastavca, bibera, celera i čaja, dok Rich Rose nudi opčinjavajući miks đumbira, ananasa, limete i čaja. Specijalno kreirani za proleće, noviteti Veuve Clicquot brenda sadrže pažljivo odabrane sastojke koji nam otkrivaju tajne miksologa ove kompanije, zajedno sa ukusima i aromama pažljivo odabranog voća.

Veuve Clicquot Rich kolekcija je remek delo šefa Dominika Demarvilja i brojnih miksologa koji su ponudili svoje sugestije prilikom kreiranja ovih fantastičnih varijacija. Ova kompilacija dolazi upakovana u srebrnu flašu koja je ukrašena čuvenim Veuve Clicquot kometama. Cena ovih izdanja je i dalje misterija, ali sigurni smo da ih moramo probati!

D.Ć.