Veuve Clicquot - kreativna izjava ljubavi

Imamo još malo vremena do Dana zaljubljenih, koji će inspirisati sve one zaljubljene parove koji obeležavaju taj praznik ljubavi…

Ipak, ono o čemu vam ovog puta govorimo nije ništa novo. U pitanju je Veuve Clicquot Rose Scream Your Love megafon sa aksesoarima za uživanje u šampanjcu koji je već predstavljen, nudeći vam savršeni alat za proslavu ljubavi na najglasniji mogući način.

Ova kampanja potiče iz Japana i ona je kreirana sa ciljem da omogući muškarcima da smelo izjave ljubav svojim voljenim osobama, te je zato osmišljena specijalna linija tematskih aksesoara.

Rose nosač za flaše koji se može koristiti više puta, može vam poslužiti kao kofa za led, a može biti pretvoren u ljubavni megafon, koji će vam omogućiti da sa lakoćom izrazite svoja osećanja.

U svakom slučaju, niko neće moći da ignoriše privlačnost Veuve Clicquot Rose šampanjca. Ako vam se ova ideja dopada, onda će vam se specijalni poklon paket dopasti još više, jer sadrži kofu za led / megafon, flašu Rose šampanjca i dve čaše.

D.Ć.