Veuve Clicquot i Baccarat predstavljaju plod svoje saradnje

Da li znate priču o Madam Kliko, jednoj od prvih internacionalnih poslovnih žena na svetu?

Sa svojim poslovnim umom i željom za uspehom, ona je svoju vinariju vratila u život sa ivice propasti i kreirala moderno tržište šampanjca tokom tog procesa. Tajnovita i pametna gospođa Kliko, slala je pisma po čitavom svetu, oduševljavajući svoju buduću klijentelu, obučavajući osoblje i stvarala lirike o vrlinama njenoj šampanjca, kako bi kreirala ultimativnu kuću šampanjca.

Ona je sve to učinila sasvim sama i sada, Veuve Clicquot brend odaje počast njenom legatu, lansirajući ogromnu kristalnu mastionicu, koja se transformiše u najglamurozniju kiblu za šampanjac kada se otvori. Veuve Clicquot brend udružio se sa kompanijom Baccarat, kako bi zajedno kreirali jedan od najvećih predmeta od jednog bloka kristala, koji je zaista veličanstven.

Samo 15 ovakvih mastionica je kreirano, a one u sebi nose šest odličnih vrsta šampanjca - 1989, 2004, and 2008, Brut i Brut Rosé – iz selekcije La Grande Dame. Veuve Clicquot kibla za šampanjac takođe u sebi sadrži Baccarat kristalne čaše i kožni poslužavnik. Ko god da ima dovoljno sreće da kupi jednu od ovih masitonica, dobiće privatnu pozivnicu u francusku regiju Šampanja, kako bi posetili ovu kuću i zaronili u istoriju slavnog brenda i Madam Kliko.

Baccarat x Veuve Clicquot kibla za šampanjac je zaista pravi umetnički komad, nastao kao plod ljubavi koji je bio u razvoju tokom dve godine. Svaka od ovih kibli zahteva preko 1.000 sati rada, a cena po komadu je 55.000 dolara.