The Wine of the Champions – savršena kolekcija za ljubitelje fudbala i vina

Više slika

Više slika

Della Marta predstavlja svoje najnovije limitirano izdanje, odnosno kolekciju koja je osmišljena kao omaž svetu sporta i njegovim šampionima...

Predstavljena na Host Milano 2023, internacionalnom sajmu koji je posvećen svetu ugostiteljstva, The Wine of the Champions kolekcija rođena je kao spoj dve izuzetnosti, sa potpisom Made in Italy: Fabija Korele, osnivača Wine of the Champions tima i direktora Cantine Fabio Cordella i Masima Dela Marte, dizajnera i proizvodnog inžinjera koji je kreirao ekskluzivne komade umetničkog dizajna. Selekcija izuzetnih radova, limitiranih edicija i otvorenih setova, kreirana za svet kolekcionara, a posebno onih koji su ljubitelji vina i fudbala, rezultat je umetničke reinterpretacije nekoliko internacionalno prepoznatih dela Masima Dela Marte, kao što je Quadro Vino, ikona i umetnički komad koji je krasio brojne izložbe, i M12 izložbena vitrina, najtanja vinska vitrina na svetu.

Ručno izrađeni od materijala visokog kvaliteta, ramovi The Wine of the Champions kolekcije su kreacije koje je potisalo 20 sjajnih fudbalskih šampiona i umetnički predmeti žudnje, gde je svaki komad numerisan i dolazi sa sertifikatom autentičnosti i garancijom. Prvih osam modela koji su započeli ovaj projekat, dobili su potpise velikana kao što su Ronaldinjo, Vesli Snajder, Roberto Karlos, Dijego Lugano, Marek Jankulovski, Marsio Amoroso, Markos Kafu i Amauri. Ovu kolekciju nadograđuju i Ball, dva držača dekantera koji preuzimaju formu fudbalske lopte. Jedan od njih je posvećen svim šampionima koji su učestvovali, dok je drugi posebni omaž Ronaldinjovoj Zlatnoj lopti.

Ovo najnovije limitirano izdanje prati MDM Design Collection, selekciju ekskluzivnih radova koji su takođe ograničenog izdanja i posvećeni svetu kolekcionara. Deo ove predstižne edicije su predmeti koji pripadaju sferi dizajna enterijera i proizvoda, a koji su u ovom kontekstu ulepšani finim detaljima i finišima, odnosno ponovo rođeni sa umetničkom dušom. Talentovane interpretacije, ispunjene konceptualnom vrednošću predstavljaju prava umetnička dela, koja pažljivo balansiraju sa dizajnom, uključujući i Devalle Love, omaž jednom od najpoznatijih italijanskih majstora arhitekture i dizajna, Karlu Molini.

Luxury Experience