Specijalno izdanje Veuve Clicquot šampanjca

Kao proslava žena koje nas inspirišu, Veuve Clicquot i Charlotte Olympia brend ujedinili su se i predstavili jedinstvenu kolekciju…

Talentovana dizajnerka koja stoji iza Charlotte Olympia brenda dala je svoj lični pečat La Grande Dame kuveu, koji je predstavljen u fenomenalnom poklon pakovanju. U isto vreme, Charlotte Olympia brend predstavio je kapsul kolekciju koja sadrži cipele i klač torbicu, kao i šampanj bar – svi predmeti iz ove linije kombinuju glamur na koji smo od ovog brenda i navikli, uz eleganciju Veuve Clicquot nasleđa.

Uzimajući dizajnerske detalje najprodavanije Charlotte Olympia Vanina torbe, poklon pakovanje u kom ovo izdanje dolazi zavodi nas svojim konturama i zlatnim detaljima, dok se u njegovom enterijeru nalazi flaša specijalne edicije La Grande Dame 2006.

Kapsul kolekcija koju je ovaj brend predstavio nudi nam Pomeline sandale sada u bespoke leopard varijaciji, Eugenie sandale sa platformom, Plimico model i Kitty flat, koji su redizajnirani sa detaljima od plute. Pandora klač torbica kreirana je od drveta i akcentovana zlatnim aksesoarom.

Šampanj bar predstavljen je kao retro kofer, a inspirisan je oblinom salonki sa visokim potpeticama. U njemu se nalazi La Grande Dame šampanjac, premium Veuve Clicquot čaše i kibla za led sa čuvenim dezenom paukove mreže po kom je Charlotte Olympia brend poznat, kao i specijalno dizajnirane cipele.