Rare Rosé Millésime 2014 je vrtlog čulne ekscentričnosti

Rare Champagne, poznat po svojim izuzetnim kreacijama, predstavio je svoj četvrti Millesime rose...

Ovaj izuzetni šampanjac kombinuje žar i sofisticiranost, hvatajući suštinu svog prethodnika, Rare Rosé Millésime 2007. Nova berba obećava senzorno putovanje za razliku od bilo kojeg drugog - Rare Rose Millesime 2014 istražuje harmoničan spoj mirisa i ukusa koji ga čine pravim remek-delom.

Njegova blago bakarna boja se ističe nagoveštavajući izuzetno iskustvo koje vas očekuje svakim gutljajem. Živa nijansa šampanjca ne samo da doprinosi njegovoj vizuelnoj privlačnosti, već i postavlja scenu za izvanredno putovanje za sva čula.

Rare Rose Millesime 2014 je simfonija mirisa koji draže nos i evociraju najfinije trenutke francuske visoke parfimerije. Sa nepogrešivim ženstvenim mirisom, Rare Rose Millesime 2014 odiše sofisticiranošću i elegancijom. Delikatna aroma ruža, koja podseća na omiljeni cvet kraljice Marije Antoanete harmonično se prepliće sa ljubičicom stvarajući buket koji je istovremeno sofisticiran i opojan. Ove mirisne note savršeno dopunjuju tonove crvenog voća u osnovi šampanjca, što rezultira senzornim iskustvom koje je zaista izuzetno.

U srcu Rare Rose Millesime 2014 leži ruža koja simbolizuje gracioznost i prefinjenost. Baš kao što cvet cveta, ukusi šampanjca se razvijaju sa istaknutom elegancijom na nepcu. Svaki gutljaj otkriva simfoniju ukusa, dodatno poboljšavajući celokupno iskustvo. Od početnih delikatnih i cvetnih nota do raskošnih aroma crvenog voća, kompleksnost šampanjca ostavlja trajni utisak. Svaki gutljaj postaje počast veličanstvenosti istorije, obavijajući aurom kraljevskog užitka.

Rare Rose Millesime 2014. je svedočanstvo posvećenosti Rare Champagne brenda da pomera granice i istražuje nove horizonte u proizvodnji šampanjca. Njegova senzorna ekscentričnost ga izdvaja, obogaćujući ekspresivnu paletu benda. Sa svakim izdanjem, Rare Champagne nastavlja da pleni i iznenađuje entuzijaste šampanjca, a ova izuzetna berba nije izuzetak.

Za one koji žele da krenu na ovo izuzetno senzorno putovanje, Rare Rose Millesime 2014 će biti dostupan u odabranim maloprodajnim objektima po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 450 evra. Iako ova cena može odražavati ekskluzivnost šampanjca, ona je svedočanstvo pedantne izrade i neuporedivog iskustva koje nudi Rare Rosé Millésime 2014.

Luxury Experience