Posao iz snova: postanite degustator prestižne vinarije

Da li biste želeli da radite iz predivne vinarije, gde će vam se plaćati za degustaciju najboljih pića na svetu?

Ukoliko potvrdno klimate glavom, predlažemo vam da odmah posetite Murphy Goode sajt i podnesete svoju prijavu! Ova vinarija iz Sonoma okruga u potrazi je za kandidatima koji žele da rade iz vinarije za oko 10.000 dolara mesečno, uz godišnju zalihu Murphy Goode vina – morate imati više od 21 godine i imati dozvolu za rad u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kako stoji u zvaničnom opisu posla: “Imamo posao koji će vas odmah katapultirati u vinsku stratosferu. Da li se oduvek želeli da živite u veličanstvenom Sonoma vinskom okrugu, sa platom od 10.000 dolara i bez plaćanja stanarine? Želite da promenite svoju karijeru i pratite svoju strast? Da li vas reči kao što su Kaberne, Roze ili Šardone ispunjavaju toplinom?”

Pored vinskih dužnosti, posao će takođe sadržati “usmeravanje vaše karijere/života kako biste kreirali avanturu koju ćete zauvek pamtiti u vinskoj industriji, dobili snažno znanje na temu vinograda, proizvodne vina i vina generalno”.

Prijave za ovaj posao su otvorene sve do 30.juna ove godine, a ako ste zainteresovani, predlažemo vam da posetite njihov sajt i podnesete video biografiju pre isteka roka.

Luxury Experience