Novo Veuve Clicquot poklon pakovanje

Čuvena kuća šampanjca, Veuve Clicquot, poznata je po svojoj smelosti i kreativnosti...

Ovog puta, oni predstavljaju svoje novo poklon pakovanje, Clicquot Flag. Sada, Veuve Clicquot vam pruža mogućnost da uz ovaj šampanjac pošaljete i personalizovanu poruku. Fly The Flag je mnogo više od običnog šampanjca, u pitanju je stav. Smeo, radostan i šik, ovaj šampanjac nudi vam specifični preokret, koji oživljava svaku situaciju. Uz Clicquot Flag vaše misli su izrečene na jedan specijalan način.

Ovo je savršeni poklon, koji je jedinstven i sasvim usmeren osobi kojoj ga poklanjate. Vaša poruka će biti sakrivena na flaši vina, a vi ćete je otkriti osobi kojoj je poklanjate jednostavnim povlačenjem malog konopca koji će razviti zastavu na kojoj je ona napisana.

Moramo priznati da je ovo veoma interesantan i jedinstven poklon, koji će otvaranjem Veuve Clicquot flaše šampanjca postati samo još bolji. Uz brilijantno znanje ovog brenda, Veuve Clicquot šampanjac postao je poznat po svojoj voćnoj paleti ukusa sa izuzetno prijatnim ukusom, koji se dugo pamti.

Kada sledeći put ne budete sigurni šta da poklonite osobi koju volite ili kako da neki sasvim običan dan pretvorite u poseban, setite se Clicquot Flag izdanja – sigurni smo da ćete uspeti da oduševite svakoga.

D.Ć.