Najskuplja boca vina Aurum Red zlatne serije

Najskuplja flaša vina Aurum Red zlatne serije prodaje se po ceni od 25.000 evra.

Terapija kiseonikom primenjuje se poslednjih godina u tretmanima za lečenje mnogih bolesti kao što su kancer, AIDS, artristis i Alchajmer. Najskuplja flaša vina Aurum Red zlatne serije proizvodi se koristeći alternativni tretman koji se koristi pri lečenju nekih karcinoma.

Aurum Red gold serija proizvedena je u seriji od samo 300 boca od kojih je svako vintidž, upotrebom Tempranillo grožđa iz vinarija starih preko 100 godina.

Terapija kiseonikom se koristi za obogaćenje vode koja navodnjava vinovu lozu kiseonikom, na taj način dozvoljavajući da samo najčistija voda lišena bilo kakve zaraze i gljivica, hirdira vinovu lozu.

Kažu da se terapija kiseonikom preporučuje kod pacijenata obolelih od mnogih teški oboljenja. Španski vinar Hilarijo Garsija ima drugačiji pristup od većine kada je u pitanju proizvodnju vina u njegovim vinogradima La Mancha.

Ostavlja samo jednu grupu grožđa u vinogradu pre nego što primeni ozonsku terapiju. On kaže: "Primena ozona pomaže eliminaciji korenskih gljivica i bakterija štetnih za razvoj biljke. Takođe oksigeniše zemlju i biljku, što znači da nema ograničenja za njen rast…Ovo omogućava biljci da usmeri sve svoje napore na taj grozd, postižeći ono što verujemo da je izvanredan kvalitet".

Poput potencijalne  medicinske koristi, jedinstveno vino može ostati otvoreno nedeljama bez da izgubi sva svoja svojstva. Garsija je dodao: "Svaka bočica nalazi se u posebnoj kutiji iima zlatnu medalju".

N.V.T.

Izvor Sun

Luxury Experience