Najluksuzniji i najekskluzivniji Dom Perignon ikada

Ukoliko ste ljubitelji i uživaoci lepše strane života, svega onoga luksuznog i dekadentnog, specijalnih i limitiranih izdanja, ovaj šampanjac će vas definitivno oduševiti…

Kreiran kao rezultat saradnje brendova Bulgari i Dom Perignon, Bulgari Serpenti x Dom Perignon Limited Edition Rose 2004, na sebi nosi obeležja kreativne direktorke Lucije Silvestri i šefa vinskog podruma, Vinsenta Šaperona. Ograničen na samo četiri sanduka za čitav svet, ovaj šampanjac se može kupiti u Londonu, Milanu i Tokiju, a sa sobom donosi brojne specijalne detalje.

Ultra ekskluzivna flaša šampanjca dolazi u drvenoj kutiji koja se otvara i prikazuje nam svoju unutrašnjost u istinskom Bulgari stilu. Sam šampanjac dodatno je akcentovan Bulgari Serpenti ogrlicom koja se obmotava oko vrata magnum flaše, koja je pritom ukrašena zavodljivim motivima i roze zlatnom etiketom.

Kako saznajemo, ovaj Dom Perignon Rose ograničenog izdanja iza sebe ostavlja nagoveštaje zelenih citursa, kao i crvenog voća, uparenog sa toplinom kakaoa. Ipak, ono po čemu ćemo ga svakako pamtiti jeste Bulgari remek delo, koje svojim nametljivim prisustvom odmah stavlja do znanja da je namenjen samo onima sa najdubljim džepovima.