Najluksuznije police za vino poput umetničkog dela

Nismo sigurni u koliko sati čitate ovaj tekst, ali ako vam se čini ugodno, svakako uzmite čašu vina i uživajte zajedno sa nama…

Dok to činite, predlažemo vam da razmislite o tvorcima luksuznih vinskih podruma sa sedištem u Montrealu, po imenu CellArt. Sjajni tim koji stoji iza ove kompanije ima za cilj da preispita naše poimanje vina, udružujući svoje kreativne snage sa nekoliko kompanija za dizajn enterijera, kako bi zajedno stvorili najspektakularnije police i vitirine za vino.

Kombinujući vino i umetnost, ovi talentovani majstori uspeli su da redizajniraju vinske prostore i vinske aksesoare, kao što su podmetači za čaše, dekanteri, pa čak i kible za šampanjac. Kao takav, CellArt je uspeo da otkrije nekoliko jedinstvenih dela vinske umetnosti, što bi moglo da bude ostvarenje snova bilo kog vinskog znalca.

Prva vizionarska saradnja „vinske umetnosti“ uključuje CellArt saradnju sa imenima kao što su Mirijam Dion, Jan Pokro i Samanta Holms. Umetnica iz Bronksa, Samanta Holms, osmislila je vinski podrum namenjen meditaciji, gde se mozaik i preklapajući paneli od pozlaćenog drveta uspevaju prelepo uklopiti u veštačko okruženje vitraža.

Za svoj specijalni projekat vinske umetnosti, umetnik sa sedištem u Montrealu, Jan Pokro, kombinovao je orah i mesing, dajući svoj poseban osećaj posebnoj vinskoj vitrini.

I na kraju, kanadska umetnica Mirijam Dion - uz pomoć precizne tehnike ručnog sečenja - pobrinula se da zlatni listići i izrezi dodaju ekskluzivnost i simetriju mestu gde bi enofili i ljubitelji vina mogli da čuvaju i organizuju svoje dragocene boce.

Da li želite prepoznatljiv koncept police ili viritrine za vino za vaš dom? CellArt ima još jedan odgovor za to. Napravljen od prirodnog drveta, Le Presentoir je ručno izrađen od tamnog do čokoladno smeđeg drveta kako bi predstavio izuzetne boce - numerisane i isporučene sa sertifikatom o autentičnosti.

Komplet vinskih podmetača Les Dessous de Flacons sastoji se od tri ploče organskog oblika, od kojih je svaka napravljena od svetog do tamno smeđeg drveta, bogatim intarzijama crne ebanovine.

Le Seau a Champagne – kibla za šampanjac možda je nešto o čemu ljubitelji vina ne razmišljaju toliko često. Jedinstvena kanta za šampanjac od 3 dela, napravljena od pažljivo odabranog drveta i sa unutrašnjim reflektivnim postoljem od nerđajućeg čelika, održavaće vaše omiljeno piće rashlađenim, sa stilom.