Moet & Chandon lansira savršeni praznični šampanjac

Mnogi od nas neće moći da uživaju u društvu svojih voljenih tokom ove praznične sezone, ali to ne znači da nećemo imati vremena za proslavu...

Šta se bolje slaže sa proslavama od šampanjca? Ukoliko se slažete sa nama sa činjenicom da je šampanjac najbolji kompanjon svake svečane prilike, verovatno ćete biti oduševljeni vestima koji dolaze iz brenda Moet & Chandon – njihov novi program pobrinuće se da svaka flaša šampanjca koju pošaljete svojim voljenima, bude zaista posebna.

Nazvan Specially Yours, ovaj program vam daje mogućnost da na pakovanje svog šampanjca stavite bilo koji tekst, ukoliko se odlučite za Moet Imperial Brut ili Rose Imperial šampanjac. Kompanija će vam predložiti neke poruke ukoliko niste sigurni šta želite da vaš poklon kaže, ali u svakom slučaju, možete smisliti i nešto sasvim svoje.

Moet Imperial Brut je čuveni zlatni šampanjac ovog brenda, koji očarava voćnim notama jabuke, kruške, bele breskve i citrusa. Moet Rose Imperial, sa druge strane, ima interesantnu pink nijansu, sa ukusom koji je bogat crvenim voćem i bobicama. Oba šampanjca imaju sveži ukus, koji je univerzalno prepoznatljiv i privlačan, a svakako će se dopasti i onim ljudima za koje je jako teško odabrati pravi poklon.

Flaša šampanjca je savršeni dar za skoro svaku priliku, ali ove godine, ona ima dublje značenje. Prema istraživanjima brenda, neverovatno veliki broj ljudi neće biti u mogućnosti da ove godine otputuje kako bi se video sa porodicom i voljenima. Ovaj poklon, koji na neki način nadomešćuje fizičko distanciranje, može biti pun pogodak.