Moet & Chandon lansira novo ograničeno izdanje Signature Rose Imperial

Kao omaž nasleđu čuvene kuće vina, umeću i estetici, ovo novo izdanje dobilo je zaista savremen dizajn…

Sa ciljem obeležavanja svega onoga što su do sada postigli i po čemu su svetski poznati, Moet & Chandon dizajnirao je flašu Singature Rose Imperial šampanjca sa ciljem akcentovanja kontrasta između mračnog sjaja Pinot Noir grožđa i roze-zlatnih poteza koji nam predstavljaju novu etiketu. Možemo slobodno reći da je nova flaša definitivno omaž glamuroznom i ekstrovertnom karakteru pića koje se u njoj nalazi.

Savršeni kompanjon vašem kulinarskom iskustvu

Prema šefu Moet & Chandon brendu, Marku Fadigi, Rose Imperial savršeno se može upariti sa govedinom carpaccio sa maslinovim uljem i mlevenim biberom, filetima u emulziji od korijandera i jastogom sa karijem od limunove trave.

Dugačka tradicija savršenog uspeha

Priča o Rose Imperial šampanjcu započela je davne 1801.godine, tačnije onda kada su Napoleon Bonaparta i njegova majka naručili sto flaša rozea od Žan-Remi Moea, unuka osnivača slavne kuće vina. Isto to znanje korišćeno je za proizvodnju najstarijih poznatih flaša roze šampanjca koje datiraju iz 1878.godine, a ujedno predstavljaju snažni simbol Moet & Chandon nasleđa.