Moet & Chandon - inspirisani ljubavlju

Moet & Chandon brend predstavlja svoje novo ograničeno izdanje, kao omaž emocijama i pričama koje nas spajaju – Moet Rose Imperial Living Ties...

Prateći isti dinamizam koji je karakterističan za Moet Rose Imperial, njegova jedisntvena mašna je pretvorena u živahnu vrpcu koja odeva flaše i poklon pakovanja ovog ograničenog izdanja.

Vrpca se elegantno uvija kako bi ispisala reči Moet ili Rose, odnosno kako bi obeležila konture oblika srca, kreirajući tri različite verzije dizajna, uvek povezane sa smislom ljubavi, zajedništva i glamuroznim zabavama. Ovo ograničeno izdanje će biti idealan poklon za porodična okupljanja, romantične večeri ili okupljanje sa prijateljima.  

Living Ties motiv krasi čitav asortiman Moet & Chandon Rose Imperial: od klasične flaše od 75 cl do mini roze flašica, uključujući i specijalno poklon pakovanje.

Moet & Chandon Rose Imperial poznat je po svojoj živahnoj boji, intenzivnom voćnom ukusu i zavodljivoj aromi, kao najekstreovertnija i najglamuroznija ekspresija stila brenda. Kombinujući tri tradicionalne  vinove loze šampanjca, sa dominantnošću pino noara i meuniea, on se proizvodi tako što se belo i crveno vino za početak prave odovjeno, a potom spajaju, kako bi se sačuvala njihova reska aroma i intenzivna boja po kojoj je poznat.