Lebron Džejms & Rimowa predstavljaju kofer za nošenje 12 boca vina

Bilo da letite kući iz zemlje vina ili putujete negde i nosite svoje omiljene boce penušavog napitka, Rimowa želi da putovanje sa krhkim teretom učini lakšim nego ikada pre!

Profesionalci za vino i žestoka pića (pa čak i neki posvećeni amateri) su savladali čuvanje svojih boca na sigurnom dok su u pokretu. Napravili su savršena rešenja za skladištenje od starih kutija, svojih najčvršćih kofera i viška torbi. Ali šta ako postoji prtljag posebno dizajniran samo za ove dragocene boce?

Nemački brend luksuznog prtljaga Rimowa već dugo prodaje kofere za jednu bocu, torbicu u stilu aktovke za vaš najcenjeniji eliksir — poput 20 godina stare boce Dom Perignona, kako brend sugeriše. Ali sada, u partnerstvu sa Lebronom Džejmsom, Rimowa je dizajnirao kofer za 12 boca koji je istinski posvećen ljubiteljima najfinijih vina.

Lebron Džejms je otkrio da je veliki poznavalac i ljubitelj vina. „Čuo sam da je dobro za srce“, rekao je Lebron o konzumiranju čaše (ili dve) crnog vina svake večeri. "Slušajte, igram najbolju košarku u svom životu, i pijem vino skoro svaki dan.“

Da bi svoje zalihe držao blizu dok je na putu — NBA timovi igraju 41 utakmicu u gostima svake sezone — trebao mu je namenski kofer. Zasnovan na jednom od Rimowa „arhivskih kovčega u kojima su se čuvale boce za vino i čaše“, RIMOWA Twelve Bottle Wine Case Silver ima 12 mesta za boce sa guščjim vratom, što, na nesreću za ljubitelje burbona, znači da je kofer namenjen samo za boce vina (ili žestoka pića koja se čuvaju u tradicionalnim bocama).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👑 (@kingjames)

Za sada, međutim, niko - osim kralja Džejmsa nema kofer u svojoj kolekciji. Biće dostupan krajem 2022. po ne tako pristupačnoj ceni od 9.900 dolara, što znači da bi multimilionerski NBA igrači mogli biti željena klijentela.

Luxury Experience