Lamborghini i Carbon Champagne nazdravljaju novom partnerstvu

Automobili Lamborghini i Carbon Champagne, proizvođač šampanjca na čelu sa Francuzom Aleksandrom Meom, nazdravili su novom partnerstvu.

Carbon Champagne je 2011. godine osnovao izvršni direktor Carbon kompanije Aleksandar Mea. Šampanjac male količine se proizvodi od ručno obrađenog grožđa Grand Cru i Premier Cru iz porodičnog vinograda. Dragoceno vino se čuva u hrastovim buradima za karakter ukusa, a zatim se toči u flaše proizvedene od karbona. Karbonski omotač flaša proizvodi se tokom složenog procesa od 37 koraka, a ponuđen je u različitim karbonskim i obojenim završnim obradama, štiteći šampanjac od svetlosti i čuvajući njegov ukus.

„Lamborghini je brend koji evocira tradicionalnu izradu i buduću tehnologiju u svemu što radi. Carbon Champagne dočarava slične proslave autentičnog, ekskluzivnog i aspirativnog načina života, a naše partnerstvo je živopisan odraz pristupa oba brenda korišćenju tradicionalnih veština uz najnovije ideje i tehnologije“, rekao je Stefan Vinkelman, predsednik i izvršni direktor Automobili Lamborghini.

Ultra-premium šampanjac, napravljen upotrebom cenjene tradicije, suprotstavlja se visokotehnološkim inovacijama u flašama od ugljeničnih vlakana. Carbon Champagne će podržati Lamborghini tokom sportskih događaja, kao i ekskluzivnih proslava.

„Težimo izvrsnosti u svemu što radimo: u proizvodnji našeg šampanjca, kroz jedinstvenu Carbon prezentaciju i iskustvo koje proizilazi iz svakog ukusa. Pored ovladavanja našim oblastima kompetencije, naši principi odražavaju principe Automobili Lamborghini: naša kuća šampanjca predstavlja više od inspirativnog proizvoda, to je način života i filozofija“, dodao je Aleksandar Mea, izvršni direktor Champagne Carbon.

Luxury Experience