Lady Gaga u novoj Dom Perignon kampanji

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Renomirani brend šampanjca angažovao je Lady Gagu kao lice svoje najnovije kampanje, čiji će deo biti unikatno kreirana flaša ograničenog izdanja uz skulpturu koju je sama diva dizajnirala…

Ovaj umetnički poduhvat podržaće i njenu Born This Way fondaciju, koja promoviše mentalno zdravlje među mladim ljudima svojim specijalnim inicijativama. Najavljujući partnerstvo na Instagramu, Gaga je objavila video i promotivnu sliku na kojoj drži tamnoljubičastu duplu Magnum flašu 2006 Brut Rose, u neobičnoj odevnoj kombinaciji. Njen izgled za ovu kampanju nastao je kao delo delo makeup umetnice Sare Tano, koja je stvorila eklektični efekat skrivajuće njene obrve i koristeći tamnu nijansu karmina.

Komentarišući kampanju, Gaga je izjavila: “Njihove tradicije su vekovima stare, ali oni pomeraju sopstvene granice i pronalaze načine da se u potpunosti transformišu. Zaista sam uzbuđena što ćemo moći da proslavimo ovo zajedno”.

Saradnja će takođe uključivati i reklamni film, nastao u kolaboraciji sa umetnikom, Nikom Najtom. U dodatnoj izjavi, Gaga je rekla: “Oduvek sam smatrala da je Dom Perignon model onoga što predstavlja stvaralštvo. Pravila ne postoje, osim jednog – nikada nemojte prestati da pokušavate da dohvatite zvezde”.

Partnerstvo Lady Gaga x Dom Perignon će zvanično biti lansirano 6.aprila.

Luxury Experience