Juno – savršeni instant hladnjak za vaša omiljena pića

Hlađenje pića brzo i pogodno je univerzalna potreba, ali do sada, svakako nismo imali način da svoje omiljeno piće savršeno ohladimo za par minuta…

Pa, inovatori iz Matrix Industries kompanije čuli su naše vapaje i kreirali su Juno – uređaj koji može rashladiti vaša omiljena pića instant. Ovaj stoni uređaj predstavljen je tokom CES 2020 događaja. Uređaj se sastoji od visoke i široke komore za piće, u koju možete smestiti čitavu flašu vina, kao i perforirane rashadne jedinice smeštene sa zadnje strane. Korisnici treba samo da otvore poklopac Juno uređaja, spuste svoje flaširano ili konzervirano piće, zatvore uređaj i pritisnu tastere kojima podešavaju željeni interval hlađenja.

Uređaj dolazi sa jednostavnim vertikalnim LED svetlosnim indikatorom, koji će vas obavestiti kada je vaše piće dostiglo optimalnu temperature. Kada je piće spremno, LED traka će promeniti svoju boju iz crvene u plafu,  dok vam tri tastera pored nje pružaju opciju lakog podešavanja za savršeno rashlađeno crveno ili belo vino, uz opciju prilagođavanja vašem ukusu.

Juno može rashladiti svako piće svojom termoelektričnom tehnologijom hlađenja. Ova tehnologija funkcioniše tako što se rashladni džep puni super-ohlađenom vodom preko koje se toplina pića prenosi dalje. Ono može brzinski rashladiti flašu vina, tačnije za samo tri minuta, dok flašu piva može ohladiti za jedan minut.

Za sada, nemamo informacije o dostupnosti ovog inovativnog proizvoda, ali se svakako nadamo da će on brzo biti u prodaji.