Džej Zijev brend šampanjca predstavlja svoj najređi i najskuplji Cuvee ikada

2014.godine, Džej Zi je zvanično postao vlasnik kuće šampanjca Champagne Armand de Brignac…

Ovaj slavni brend izbacuje oko 60.000 flaša šampanjca na godišnjem nivou, a svaka od njih je ekskluzivna na svoj način, zajedno sa čuvenim Ace of Spades potpisom. Prema skorašnjoj priči koja se tiho pojavila među ljudima koji su bliski ovom brendu, Džej Zijev omiljeni varijetet je ultra retka Blanc de Noirs A2 mešavina, koja se prodavala po ceni od 850 dolara dok je još bila na tržištu. Ipak, kako ovog puta saznajemo, najnoviji cuvee ovog brenda će biti još ekstravagantniji.

Sada, na scenu stupa Blanc de Noirs Assemblage Three A3, koji predstavlja treći ansambl Armand de Brignac cuveea, pri čemu je prvi debitovao 2015.godine, a koji će imati cenu od 1.000 dolara po flaši. Ovaj šampanjac je zvanično lansiran 5.septembra i predstavlja najređi, najskuplji Cuvee sa potpisom ovog brenda, ikada kreiran.

Kako bi se zadržala njegova ekskluzivnost, samo 3.535 flaša je kreirano. Prema navodima, šampanjac ima nagoveštaje kajsije, borovnice, putera i đumbira, dok je njegov ukus opisan kao bogat, sa notama crne ribizle, slatkiša, vanile, šerija, jagode i šljive. Evropljani će moći da ga kupe od 15.septembra.