Da li je ovo najluksuznija i najlepša flaša šampanjca ikada?

Cuvee Karma belgijske vinarije Victor & Charles dolazi u jedinstvenoj boci, koja je dekorisana pravim dijamantom, koja je naravno deo ograničenog izdanja od samo 1000 flaša…

Sa ciljem da stvori sopstveni cuvee de prestige, Filip Mertens – osnivač belgijske vinarije Victor & Charles – radio je sa WeWantMore dizajnerskim studijom na dizajnu ambalaže. Pod nazivom Karma, šampanjac dolazi u neprozirnoj boci sa ukrasom inspirisanim lotosom na prednjoj strani. Ukrasi od ružičastog zlata (Applic’Etains) napravljeni su od kalaja. Tri etikete od kalaja, ručno postavljene na svaku bocu, imaju zamršene reljefne oblike.

Logo brenda u sredini svake boce je dekorisan jednim dijamantom. „Kako dolazim iz Antverpena, svetske prestonice dijamanata, bio sam inspirisan da integrišem sertifikovani dijamant u dizajn ambalaže“, kaže Mertens. Svaka boca dolazi sa sertifikatom koji je izdao HRD Antverpen kako bi se osigurala autentičnost dragog kamena.

Cuvee Karma je šampanjac bez doze – što znači da sadrži manje od 3 grama šećera po litru – i meša šardone, pino noar i pino menije. Flaša je zatvorena čepom od plute (Prioux) i kapsulom od ružičastog zlata (Vipalux), dolazi u kartonskoj kutiji, personalizovanoj bakarnim akcentima i rukavom po meri. Jedna flaša ovog šampanjca koštće vas 549 €.

Luxury Experience