Avaline Sauvignon Blanc - oličenje letnjeg uživanja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AVALINE (@avaline)

Kako se letnja sezona približava, vreme je da krenete u potragu za savršenim napitkom koji obuhvata suštinu sunčanih dana i toplih večeri.

Ne tražite dalje od Avaline, organskog, transparentnog i veganskog brenda vina koji su osnovale Kameron Dijaz i Ketrin Pauer. Baš na vreme za početak sezone, Avaline je predstavio svoje najnovije vino: Avaline Sauvignon Blanc.

Avaline Sauvignon Blanc je vino koje predstavlja oličenje letnjeg uživanja. Njegove oštre i lagane karakteristike čine ga divnim izborom za one koji traže osvežavajuće i okrepljujuće vino. Sa savršenom ravnotežom kiselosti, ovaj Sauvignon Blanc će oživeti vaše nepce sa svakim gutljajem.

Ljubitelji Sauvignon Blanc vina biće oduševljeni dobro izbalansiranim notama koje najnovija kreacija Avaline donosi vašem nepcu. Sipajte čašu ovog finog vina boje slame i udahnite očaravajuću aromu svetlih latica ruže. Dok vam vino pleše na jeziku, dočekaće vas živahni ukusi limete i ružičastog grejpfruta, upotpunjeni savršenim dodirom kiselosti. Sam finiš ostavlja osećaj ravnoteže i zadovoljstva, čineći svaki gutljaj iskustvom koje ćete ceniti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AVALINE (@avaline)

Kameron Dijaz, jedna od osnivačica Avaline brenda, izražava svoje obožavanje ovog vina, rekavši: „Zaljubljena sam u naš Sauv Blanc jer je zaista hrskav i cvetni. Želele smo da stvorimo vino koje je delikatno, izbalansirano, pitko i čisti izraz grožđa.”

Posvećenost održivosti i ekološkoj svesti blista u stvaranju Avaline vina. Radeći u saradnji sa EthicDrinks, sertifikovanom B korporacijom, Avaline osigurava da svaki korak u procesu proizvodnje vina poštuje i štiti prirodu. EthicDrinks  strastveno podržava vrednosti očuvanja životne sredine, što dovodi do ugljen-neutralnog otiska za vina Avaline.

Uživanje u čaši Avaline Sauvignon Blanc je poziv da uronite u predivno senzorno putovanje.

Luxury Experience