Zavirite u moderan Prada Caffe u Londonu

Prada Caffe će služiti doručak, ručak i prepoznatljive koktele u izrazito šik okruženju!

Italijanska modna kuća upravo je otvorila šik novi pop-up kafić u robnoj kući Harrods. Prada Caffe, koji će biti otvoren do kraja 2023. godine, inspirisan je prvim butikom brenda Prada u milanskoj galeriji Vittorio Emanuele II.

Sofisticirani enterijer je preplavljen Prada menta-zelenom nijansom, osim crno-belih kariranih podova koji odražavaju prepoznatljiv monohromatski dizajn brenda. Baršunaste stolice u malo drugačijoj nijansi bledo zelene smeštene su uz elegantne crne stolove.

Naravno, pribor za jelo je ručno odabrao Prada dizajnerski tim. Svaki komad dopunjuje „smireno okruženje“ kafića, prema Harrodsu. Najvažnije je svetloplavo japansko posuđe od porcelana inspirisano drevnom grnčarijom i kristalne čaše ukrašene motivom Prada trougla.

Ali šta je na meniju? Moderan pogled na italijansku hranu i piće, naravno. Za doručak, kafić služi italijansku kafu i poslasticu od testa poznatu kao fagotini koja dolazi punjena crnom čokoladom, kremom od pistaća i džemom od malina. Jela kao što su jogurt i granola, florentinska jaja i kavijar su takođe u ponudi kafića od 9 do 11:30. Meni za ručak nudi predjela i glavna jela u rasponu od burate i tikvica do kanelona od rikote sa crnim tartufom.

Brzi zalogaji kao što su ukusni italijanski sendviči i mini pice takođe će biti dostupni kupcima, zajedno sa brojnim ukusnim kolačima. Pored kafe, kafić nudi vina koja potiču od Pijemonta do Sicilije, kao i prepoznatljive koktele sa zanimljivim nazivima kao što su Tuscan Blossom, Mediterraneo, Italian Fizz i Bitter in Love.

Ovo, naravno, nije prvi kulinarski poduhvat brenda Prada. Kuća je 2014. godine otvorila poslastičarnicu u Milanu i bar Luce koji je dizajnirao Ves Anderson 2015. godine.

Da li ste spremni za Prada čajanku?

Luxury Experience