Zavirite u Koral - najlepši restoran sveta

Kako jedan restoran postaje najbolji na svetu?

On mora nuditi najbolju hranu, nezaboravni ambijent, vrhunsko osoblje i besprekornu uslugu. Ne postoje tajni sastojci u ovom odgovoru. Koral restoran, koji se nalazi unutar luksuznog hotela Apurva Kempinski u Nusa Dui je fantastičan primer ove kombinacije, pa je s pravom proglašen za najlepši restoran sveta.

On je svoju titulu lepote zaslužio zahvaljujući svojim unikatnim enterijerima – gastronomski raj se nalazi unutar veličasntvenog akvarijuma. Sa izuzetnom lepotom svuda ovog vas i podjednako interesantnom hranom, senzorno iskustvo je obogaćujuće i izobilno. Šef andrea Astone uspeva da kreira vrhunski meni, koji sadrži guščju paštetu, wagyu govedinu i tartufe.

U Koral restoranu, gosti mogu uživati u veličanstvenom iskustvu koje nije ni nalik bilo kom drugom. U pitanju je kombinacija talenta, lokalnih sastojaka, iznenađujućih kompozicija, koje ga pretvaraju u fantastičnu destinaciju na ostrvu bogova. Akvarijum je sjajan način za opuštanje u balinežanskom duhu, koji vam daje priliku da uživate u vodenom svetu, a da pritom ne morate zaroniti u besprekorne vode koje okružuju Bali.

Enterijer restorana je raskošan i odiše luksuznim vibracijama sa geometrijskim pločicama, izobiljem prirodne svetlosti, ciglenim zidovima i udobnim prostorima za sedenje. Predlažemo vam da obavezno rezervišete večeru ovde sledeći put kada posetite Bali.

Luxury Experience