Zapanjujući spoj maksimalizma, Art Deco stila i savremenih trendova

Više slika

Više slika

Zakoračite u Cino Chophouse and Crudo bar, koji će vas svojim interesantnim izgledom privući kao nekakva zemlja čuda...

Otvaranjem Cino Chophouse and Crudo Bara, Studio UNLTD sa sedištem u Los Anđelesu proslavlja otkrivanje svog prvog dizajnerskog projekta na Havajskim ostrvima. Projekat obuhvata enterijer, fasadu i terasu restorana površine 280 kvadratnih metara, sa dodatnih 65 kvadratnih metara otvorenog prostora, i nalazi se u okviru trgovina 'A'ali'i u mešovitom razvojnom projektu Ward Village, sa pogledom na park Victoria Ward na O'ahu, Havaji.

Kao vodeći restoran za rastuću i inovativnu grupu restorana, za klijenta je bilo važno da dizajn bude smeo i da prenosi poseban doživljaj. Vođen globalnom perspektivom, dizajnerski tim je odgovorio na zahtev stvaranjem uzvišenog, holističkog ambijenta koji će doprineti misiji grupe da unese značajne promene u pejzaž ugostiteljstva na Havajima.

Enterijer Cina u Honolulu predstavlja zapanjujuće spajanje maksimalizma, Art Deco stila i savremenih trendova, gde se zasićene boje prepliću sa bujnim cvetnim dekoracijama, animal printovima i oštrim geometrijskim oblicima na neočekivane načine, stvarajući složenu vizuelnu gozbu za oči. U duhu ekscentričnog umetničkog apartmana, enterijer restorana od 280 kvadratnih metara sastoji se od tri različita prostora: glavni koktel bar i salon na ulazu, posvećeni sirovi bar i glavna trpezarija.

Koktel bar je okružen manjim sirovim barom koji odražava njegove dizajnerske karakteristike, uključujući rebrovani front bara od tirkiznih pločica, vrh bara od amazonitnog mermera, dekorativne mesingane police i rešetkastu, barokno-inspirisanu oblogu koja se nadvija nad zadnjim delom. Iznad, šestougaoni luster od poliranog mesinga smešten je u reflektivni udubljeni svod, bacajući ambijentalno svetlo preko prostora i stvarajući dramatičnu centralnu tačku u sobi. Nasuprot barovima nalaze se dvostruke zakrivljene klupe presvučene raskošnom tkaninom čija paleta boja - roze, zlato, hartrez i bordo - nastaje iz eksplozije ogromnih latica cveta. Mekana atmosfera sobe naglašena je prozirnom, ljubičastom zavesom. Pod nogama, pločice od porcelana koje imitiraju mermer, crne i bele boje, postavljene su u velikom dijagonalnom ševron uzorku koji prolazi kroz i vizuelno povezuje tri prostora.

Tamna boja duda dominira glavnom trpezarijom, služeći kao pozadina za slojeve flora i fauna printova, teksturisanih presvlaka i velikih hromatskih portreta egzotičnih životinja. Okruženje od raskošnih baršuna uključuje i ultra-ženstvenu cvetnu klupu i stolice za trpezariju od zasićenog baršuna u zelenim tonovima. Dodatni akcenti uključuju polirani mesing i visoko sjajne površine stolova, dodajući dodir luksuzne glamuroznosti kako bi se kompletirala Avangardna atmosfera.

Luxury Experience