Zakoračite u čarobni ambijent Dior kafea

Poggesi je dizajnirao otvorene prostore pop-up kafića Miami Dior, smeštenog na terasi slavnog butika u Majamiju…

Dior Café nastavlja dugogodišnju tradiciju i strast svog osnivača, Kristijana Diora prema umetnosti zabavljanja i njegovom vrlo ličnom ukusu o umetnosti življenja. Držeći se ovog duha, kafe nudi veoma interesantan zajednički prostor, inspirisan temom Toile de Jouy, ikoničnim francuskim dezenom koji datira iz 18.veka, a koji je krasio zidove prvog butika gospodina Diora u Parizu.

 Možemo slobodno reći da je ovaj kafe umetničko delo sam po sebi, u kom je ovaj otisak, nedavno modernizovan od strane umetničke direktorke brenda, Marije Gracije Kjuri, dekorisan divljim životinjama, kao što su žirafe, tigrovi i lavovi, uz nežne akcentne boje, u formi ružičaste i mornarsko plave. Fokalna tačka prostora je bronzani Dior logo, koji je osmišljen kao kontrast zelenilu sa svojim pozadinskim osvetljenjem, dodatno ulepšavajući ambijent koji krase prefinjena bela sedišta i veliki suncobrani.

 Zahvaljujući svojim prilagođenim i izdrživim proizvodima, Poggesi brend je uspeo u potpunosti da udovolji potrebama Doo Architecture studija, kome je ovaj projekat poveren. Kompanija iz Toskane je isporučila dva modela suncobrana, ONE i KING, u prilagođenim dimenzijama kako bi se u potpunosti prilagodili prostoru. Oni su dobili iste tonove kao i nameštaj, dekoracija i tekstil, u skladu sa konceptom prostora, a kao rezultat je nastalo harmonično okruženje.

Nameštaj koji reprodukuje siluete divljih životinja, koje poput predimenzioniranih 3D skulptura lutaju prostorom, u kombinaciji sa bogatom vegetacijom i neverovatni pogled na grad, gostima pruža uživanje u sasvim drugačijem, čarobnom kraljevstvu.