Doživite iskustvo večere na sasvim nesvakidašnji način, prateći trend ručavanja u mehurima koji je zavladao svetom kulinarstva...
Boravak u privatnom, zatvorenom prostoru napravljenom u obliku providnih mehura ili igloa, pruža intimno i nezaboravno iskustvo ručavanja koje je teško dobiti u običnim restoranima. Ovaj trend je postao popularan, posebno među parovima ili malim grupama prijatelja koji traže privatno iskustvo opuštanja dok uživaju u uzbudljivoj gradskoj sceni.
Ako želite da imate jedinstveno iskustvo u restoranu u Atini, morate probati ručavanje u ovim predivnim mehurima restorana Noema u Atini.
Restoran na krovu ovog hotela u Atini podigao je trend ručavanja u mehurima na nove visine, kreirajući jedinstveno iskustvo „Let's Bubble“. Koncept je došao od samih gostiju, koji nisu mogli da se zasite krova čak ni u najhladnijim danima. Kao rezultat toga, vlasnik je bio motivisan da u Neomu donese mali deo svog iskustva iz zimske zemlje čuda sa odmora u inostranstvu.