Večerajte pod zvezdama i uživajte u užurbanom ambijentu Atine oko vas

Doživite iskustvo večere na sasvim nesvakidašnji način, prateći trend ručavanja u mehurima koji je zavladao svetom kulinarstva...

Boravak u privatnom, zatvorenom prostoru napravljenom u obliku providnih mehura ili igloa, pruža intimno i nezaboravno iskustvo ručavanja koje je teško dobiti u običnim restoranima. Ovaj trend je postao popularan, posebno među parovima ili malim grupama prijatelja koji traže privatno iskustvo opuštanja dok uživaju u uzbudljivoj gradskoj sceni.

Ako želite da imate jedinstveno iskustvo u restoranu u Atini, morate probati ručavanje u ovim predivnim mehurima restorana Noema u Atini.

Restoran na krovu ovog hotela u Atini podigao je trend ručavanja u mehurima na nove visine, kreirajući jedinstveno iskustvo „Let's Bubble“. Koncept je došao od samih gostiju, koji nisu mogli da se zasite krova čak ni u najhladnijim danima. Kao rezultat toga, vlasnik je bio motivisan da u Neomu donese mali deo svog iskustva iz zimske zemlje čuda sa odmora u inostranstvu.

Igloi su stigli na krov krajem februara, a gosti od tada uživaju u jedinstvenom i neverovatnom iskustvu. Igloi su izgrađeni od providnog materijala, koji gostima omogućava nesmetan pogled na Akropolj i ceo grad Atinu. Unutar igloa gosti mogu uživati u udobnosti i toplini dok pijuckaju kafu ili koktele ili se prepuštaju ukusnom kulinarskom izboru restorana. Svaki iglo može da primi do šest gostiju, a temperaturu kontrolišu sami gosti, obezbeđujući personalizovano i udobno iskustvo bez obzira na vremenske uslove napolju.

Iglo iskustvo u Neomi je zaista jedinstveno, savršeno za ugodno i intimno druženje sa prijateljima ili romantičan sastanak sa voljenom osobom. A sa zadivljujućim pogledom na Atinu kao pozadinom, to je jedinstven način da doživite lepotu grada kada su dani prohladni ili kišoviti.

Ukoliko planirate da posetite Atinu, ne zaboravite da se upustite u zaista nezaboravnu avanturu i obavezno rezervišite svoje mesto u Noema restoranu sa mehurićima.

Luxury Experience