Uživajte u restoranu sa savršenim pogledom

Tržni centar vredan 25 milijardi dolara na zapadnoj strani Menhetna, sadrži brojne restorane koje predvode vrhunski kuvari, poput Tomasa Kelera, Dejvida Čenga i Ferana, kao i Alberta Adrije. Ipak, jedan novi restoran našao se iznad svih njih, bukvalno.

Pogodno nazvan Peak, ovaj restoran će se nalaziti na vrhu najvišeg nebodera unutar ovog razvojnog projekta, okupirajući čitav sto prvi sprat. Ovaj prostor sa višestrukim upotrebama, kao što su kafe, bar i sala za događaje, biće otvoren 11.marta, zajedno sa najvišim panoramskim vidikovcem na Zapadnoj hemisferi.

Platforma koja meri 750 kvadratnih metara nazvana je Edge, uzdiže se sto spratova iznad zemlje i nudi neverovatni pogled na panoramu grada. Edge će posedovati svoj sopstveni šampanjski bar, a moći ćete da sedite unutra ili napolju dok uživate u svom omiljenom penušavcu. Ukoliko želite da obedujete ovde, moraćete da se popnete sprat više.

Šta će biti na meniju ovog restorana? Pa, i Peak i šampanj bar će predvoditi britanska ketering i restoranska grupa Rhubarb. Londonska kompanija će predvoditi i Wild Ink, koji se nalazi nadomak ovog projekta. Pod budnim okom kulinarskog direktora, Tijena Hoa i izvršnog kuvara Pitera Jina, Wild Ink vam služi fuziju istočnjačke i zapadnjačke kuhinje.

Restoran za sada ne prima rezervacije, ali su karte za otvaranje Edge vidikovca već sada u prodaji.

Luxury Experience